Salı, Eylül 25, 2012

Şilespor'dan beşi bir yerde

ŞİLESPOR: 5 TOKATKÖYSPOR: 0
İstanbul 1. Amatör Lig 14. Grup'ta, Süper Amatör'ü hedefleyen Şilespor evinde ağırladığı Tokatköyspor'u 5-0 mağlup etti. Sarı-Lacivertliler böylece ikinci maçlarından da galibiyetler ayrıldılar.
Mücadeleye Şilespor etkili başladı ama yakaladığı pozisyonları değerlendiremedi. Tokatköyspor ilk tehlikeli atağını 30.dakikada geliştirdi fakat kaleci Okan gole izin vermedi. Mücadelenin 40. dakikasında Muammer'in ceza sahası içine açtığı ortada top boşta kaldı. Geriden gelen Emre'nin vuruşunda top ağlarla buluştu. İlk yarı 1-0 Şilespor'un üstünlüğü ile tamamlandı.

İkinci yarıya yine etkili başlayan taraf Şilespor'du. Mehmet Emin'in ortasına iyi yükselen Okan'ın kafa vuruşunda top ikinci kez Tokatköy ağları ile buluştu. Bu golden sonra daha etkili ataklarla Tokatköyspor Şilespor kalesine yüklendi ama bir türlü defansı ve kaleci Okan'ı geçemedi. Mutlu'nun yerine Berhan oyuna dahil oldu. Berkan'ın ortasını iyi değerlendiren Emre takımının 3. golünü attı.

Golden sonra Tokatköyspor oyundan iyice düştü. Berhan ceza sahası dışında Mehmet Emin'e pas çıkardı. Mehmet Emin de yaptığı sert vuruşta Şilespor'un dördüncü golünü attı. Tokatköyspor yaptığı santradan sonra topu kaybedince topla buluşan Okan kaleciyi çalımlayarak kendisinin ikinci, Şilespor'un 5.golünü attı. 
Maçta başka gol olmayınca mücadele Şilespor'un 5-0'lık üstünlüğü ile bitti. İlk haftayı bay geçen Şilespor böylece 2.maçında 2.galibiyetini aldı. Şilespor haftaya Adalaspor'a konuk olucak. Tokatköyspor ise evinde Valide Tayfun'u ağırlayacak.

HABER-FOTOĞRAF: ARİF AYGÜR

Hiç yorum yok:

Çatalzeytin Zümrütspor gol yağdırdı

İstanbul 2. Amatör Lig 14. Grup'ta lider Çatalzeytin Zümrütspor deplasmanda Yavuz Sultan Selimspor'u 11-0 gibi farklı bir skorla yendi.