Cuma, Eylül 28, 2012

Serkan Çanur: Zor şartlarda kulübü ayakta tutmaya çalışıyoruz!

İstanbul 1.Amatör Ligde mücadele eden Beykoz temsilcilerinden Ortaçeşmespor’un Genel Kaptanı Serkan Çanur yaptığı açıklamada, “Bizler zor şartlarda bu kulübü ayakta tutabilmek için büyük gayret sarf etmekteyiz. Alınacak her galibiyetin camiamız için anlamının büyük olduğunu biliyoruz.” dedi.


Bordo-Beyazlı ekibin Genel Kaptanı açıklamasında “Semtimizde futbolun olmadığı bir an bile yok. Bu sezon 1.Amatör Ligdeyiz ve genç bir ekip ile maçlara çıkmaktayız. Dolayısı ile onların tribünlere gelecek arkadaşlarının desteğine büyük ihtiyaçları olacak. Futbolda hata da olur, kazanmakta kaybetmekte. Bizler zor şartlarda bu kulübü ayakta tutabilmek için büyük gayret sarf etmekteyiz. Alınacak her galibiyetin camiamız için anlamının büyük olduğunu biliyoruz. Pendik Kavakpınar maçını kazanmayı umuyoruz. Tecrübeli isimlerin oyuna ağırlıklarını koymaları ve gençlerinde üstün kondisyonları ile rakip kaleyi abluka almasını söyledik. İkinci galibiyetimiz elde etmek istiyoruz" diye konuştu.

 
Öte yandan, Ortaçeşmespor yarınki Pendik Kavakpınar karşılaşmasının hazırlıklarını tamamladı. Kamil Özay yönetimindeki Beykoz temsilcisi bu maçı kazanıp ileriki haftalar için yolunu belirlemek istiyor. İstanbul 1.Amatör Lig 16.grubundaki 4 ilçe temsilcisinden birisi konumunda olan bordo-beyazlıların yapmış olduğu 3 maç sonunda 2 beraberliği bir de galibiyeti bulunuyor.

 
HABER: TALİP ERCAN

Hiç yorum yok:

TFF Futsal Ligi Play-off programı

TFF Futsal Ligi play-off maçları bugün başlıyor.