Pazar, Eylül 30, 2012

Sefaköy Kartalspor'dan, Öz Muratspor'a pençe!

SEFAKÖY KARTALSPOR: 2 ÖZ MURATSPOR: 1
İstanbul 1.Amatör Lig'de Sefaköy Kartalspor ile Öz Muratspor takımları ligin 4.Haftasında karşı karşıya geldiler. 12.Grupta 9 puanlı lider Öz Muratspor ile puansız olan ve alt sıralarda bulunan Sefaköy Kartal spor mutlak galibiyet için sahaya çıktılar. Sefaköy Kartalspor maçı 2-1 kazanarak, lidere çelme taktı.




Müsabakanın ilk 20 dakikasında her iki takımda denk futbol oynadı. Bu dakikadalardan sonra ev sahibi Sefaköy Kartalspor ataklarını sıklaştırdı. 30.dakikada atılan ara pası ile buluşan tercübeli oyuncu Çetin Sefaköy Kartalspor adına topu ağlara yollayarak takımın 1-0 öne geçirdi ve ilk yarıyıda önde kapattı.



İkinci yarıda kontrollü oynayan Sefaköy Kartalspor atılan uzun toplarla gol yollarında etkili olamaya çalıştı. 60.dakikada Sefaköy Kartalsporlu Çetin kendisinin ve takımının ikinci gollünü attı ve farkı ikiye çıkardı.




90+1Dakikada Özmuratspor penaltı kazandı. Penaltıyı kullanan kaptan Bülent topu ağlara yolladı ve skoru 2-1 yaparken karşılaşmanın da skorunu belirlemiş oldu.



Öz Murat spor 4.Hafta Sefaköy Kartal spora mağlup olarak yenilmezliğine son verirken üç paunıda bırakımış oldu. Sefaköy Kartalspor ise haftalar sonra üç puan almaın mutluşluğunu yaşamış oldu.


Stat: Sefaköy Kartal
Sefaköy Kartalspor:Özgüç***Hasan**BirolÇurbulak***Enes***Haluk**
Aytaç***Atakan***Çetin****Birol Kaçan**Tolga***

Özmurat spor:Özgür**SametÇalışkan**Ümit**Hüsammetin*Gürkan**
Muhammet*Olcay*Abdulmutalip** Samet Zülfüoğlu*Özer*Bülen**
Goller:30,60.Dk Çetin,9+1 Bülent pen.



HABER-FOTOĞRAF: YILMAZ AKTEPE

Hiç yorum yok:

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...