Pazar, Eylül 30, 2012

Önce Başakşehirspor, sonra İstanbul Sinopspor

BAŞAKŞEHİRSPOR: 1 İSTANBUL SİNOPSPOR: 1
İstanbul Süper Amatör Lig 3.Grupta ligin 4.Haftasında Başakşehirspor kendi evinde karşılaştığı İstanbul Sinopspor ile 1-1 berabere kalarak puanları paylaştılar.



Halkalı Etap stadında oynanan maçı Küçükçekmece Amatör Spor kulüpler Birliği Başkanı Seymen Gençtürk, Küçükçekmece Amatör Spor kulüpler Birliği Başkan Vekili Seyit Bel, İstanbul Sinopspor kulüp Başkanı Ramazan Aşçı, Bezirganbahçespor kulübü 2.Başkanı Hayatti Yolcu, İstanbul Demirspor kulübü Genel Kaptanı Ahmet Çalık ve kalabalık taraftar topluluğu izledi.



26.Dakikada Başakşehirspor'da serbest vuruş kullanan Evren topa çok sert vurdu İstanbul Sinopspor kalecisi Fatih topu son anda kornere çeldi. 27.Dakikada köşe atışı kullanan Başakşehir takımında ceza alanı içinde topu çok iyi takip eden Özer topu ağlara yollayarak takımını 1-0 öne geçen golünü attı. 29.Dakikada İstanbul Sinopspor'da Zafer rakip takımın ceza alanı içinde topla buluştu top çok sert vurdu. Kaleci Mahir ayakları ile topu çeldi. Dönen topu takip eden yine Zafer bir kere daha vurdu. Yine kaleci Mahir topu kontrolü altına alarak golle izin vermedi.


Ev sahibi Başakşehirspor'da Özerin attığı golle ilk yarıyı 1-0 önde kapatarak soyunma odasına gitti. İkinci yarıya daha derli toplu başlayan İstanbul Sinopspor takımı rakip takım kalede tehilikler yaratamaya başladı.


51.Dakikada sağ kanatan serbest vuruş kazanan misafir takım İstanbul Sinopspor'da topun başına geçen Zafer, topa çok sert vurdu. Kaleci Mahir müdahalede bulunduysa da ağlara giden gollü engelleyemedi ve İstanbul Sinopspor skoru eşitleyerek 1-1 yaptı.



53.Dakikada Başakşehirspor'da Evren kaleci Fatih'le karşı karşıya kaldı. Başarılı file bekçisi topa ayakları ile müdahalede bulunarak golle izin vermedi. 79.Dakikada İstanbul Sinopsporlu Mahmut kaleci Mahir'le karşı karşıya kaldı aşırtma vuruşu kaleci Mahir son anda kornere çelerek golle izin vermedi. 86.Dakikada İstanbul Sinopspor'da Okan serbest vuruş kullandı. Serbest vuruştan gelen topu Mahir kornere çeldi. 87.Dakikada Başakşehirspor'da Evren ceza alını içine topla girdi. Girer girmez şutu kaleci Fatih'in yanından auta çıktı. 89.Dakikada İstanbul Sinopsporlu Hacı atılan ara pası ile kaleci ile karşı karşıya kaldı. Topu ayağından fazla açınca kaleci Mahir zamanında çıkarak golle izin vermedi.

Karşılaşama her iki takımında karşılıklı atılan golleri ile 1-1 berabere biterken sahadan da puanları paylaşarak sahadan ayrıldılar.





Stat: Küçükçekmece Belediyesi Halkalı Etap
Hakemler: Kadir Sevim, Testimi Uymaz, Barış Ege,
Başakşehirspor: Mahir***Ömer*(Cihan*)Adulveli**Murat**Tolga**Gökhan**Evren**Adnan**Özer***
Emre**Yıldırım**(Doğan*)
İstanbul Sinop spor: Fatih***Okan**Toygun**Metin**Muhammet Akkoyun**Furkan*Zafer**Serkan***Hacı**Uğur**(Akif*)Mahmut**(Erhan*)
Goller: 27.Dk özer,51.Dk Zafer





HABER-FOTOĞRAF: YILMAZ AKTEPE

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.