Çarşamba, Eylül 26, 2012

Ömerliköyü, Avcılar Belediye maçına hazırlanıyor

İstanbul Süper Amatör Lig birinci grupta mücadele eden Ömerlispor ile Avcılar Belediyespor Pazar günü Gaziosmanpaşa İlçesi Kazım Karabekir Mevlana sahasında karşı karşıya gelecekler. Bu karşılaşmanın hazırlıklarını sıkı bir şekilde sürdüren siyah beyazlı Ömerliköyü, Hadımköy sahasında bu maçın hazırlıklarını bugün yapacağı çalışma ile tamamlayacak. Ömerliköyü Başkanı Vedat Dönmez yaptığı açıklamada, ‘hak eden kazansın’ dedi.


Grubunda oynadığı karşılaşmalarda istediği sonuçları alamayan ve geçtiğimiz hafta sonunu bay olarak geçiren Ömerliköyüspor’un Kulüp Başkanı Vedat Dönmez bu aralığı iyi bir şekilde değerlendirdiklerine inandığını söyledi. Bu hafta sonunda bölgemizin diğer bir ekibi Avcılar Belediyespor ile karşıla karşıya gelecekleri için çalışmalara devam ettiklerini ifade eden Başkan Vedat Dönmez bu kötü gidiş hatta bu maçla son vermek istediklerini söyledi. Başkan Vedat Dönmez “ grubumuza iyi başlangıç yapamadık, kendi sahamızda oynadığımız Kuştepe karşılaşmasından da aldığımız mağlubiyetten sonra bu hafta sonunda oynayacağımız Avcılar Belediyespor karşılaşmasına kenetlendik, bu maç bizim için büyük önem taşıyor. Bu karşılaşmadan üç puanla ayrılarak kendimize gelmek istiyoruz” dedi.

Tek eksik kaleci Uğur
Ömerliköyü’nün, Avcılar Belediyespor karşılaşmasında tek eksiklerinin kaleci uğur olduğunu belirten kulüp Başkanı Vedat Dönmez “Grubumuzda oynayacağımız bu önemli karşılaşmada sakat oyuncularımız iyileşti fakat bana göre büyük bir eksik olarak gördüğüm kalecimiz Uğur’un bu maçta forma giyemeyecek olması, bu eksikliğimizin büyük dezavantajını yaşayacağız. Oynayacağımız bu önemli karşılaşmayı kayıpsız atlatmak istiyoruz” dedi.

Hak eden kazansın
Avcılar Belediyespor karşılaşmasının hazırlıklarını Hadımköy sahasında yaptığı çalışmalarla sürdüren Ömerliköyü, bu karşılaşmanın son hazırlığını bugün yapacağı çalışma ile tamamlayacağını belirten Başkan Vedat Dönmez karşılaşmanın centilmence geçmesini dilerken, hak edenin kazanması gerektiğini söyledi. Başkan Vedat Dönmez “Bu karşılaşma bizim için büyük önem taşıyor, bölgemizin ekiplerinden Avcılar Belediyespor ile karşı karşıya geleceğiz, bu maçtan galibiyetle ayrılmak istiyoruz. Centilmenliğin ön planda olması gereken bir karşılaşma, hak edenin kazanması gereken bir karşılaşma olsun” dedi.


HABER-FOTOĞRAF: HAKAN SONGUR

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.