Pazar, Eylül 30, 2012

Nişantaşı hedefe doğru emin adımlarla ilerliyor!

BOĞAZİÇİSPOR: 0 NİŞANTAŞI: 2
İstanbul 1.Amatör Lig 9.Grup temsilcilerinden Boğaziçispor ile Nişantaşı, Ayazağa Atatürk Stadı’nda karşılaştılar. Lige fırtına gibi başlangıç yapan Nişantaşı, 4 puanlı Boğaziçispor’u 2-0’lık skorla geçti. Kırmızı Lacivertliler 4’de 4 yaparak emin adımlarla hedefe doğru ilerliyor.
Karşılaşmanın 10.dakikasında Hasan sol çaprazdan sürpriz bir şut çıkardı. Nişantaşı’nın kalecisi Hasan direk dibinde yatarak topu çelmeyi başardı. 15.dakikada Furkan’ın orta alandan pasında Sami Emre kaleci ile karşı karşıya kaldı. Şutunda Engin topu ayakları ile çıkardı.

25.dakikada Sol çaprazdan kazanılan serbest vuruşta Okan şık bir vuruşla takımının golünü kaydetti. 37.dakikada Boğaziçispor savunması ofsayt diye durakladı. Ancak Sami Emre duraklamayarak kaleci Engin ile bir kez daha karşı karşıya kaldı. Sami Emre’in şutunda Engin bir kez daha gole izin vermedi. 41.dakikada Furkan ceza sahası üzerinde topu Okan ile buluşturdu. Engin topu kornere tokatladı. İlk yarı Nişantaşı’nın 1-0’lık üstünlüğü ile noktalandı.


İkinci yarıda 51.dakikada Sami Emre sol kanattan ceza sahasına doğru ortasını yaptı. Arka direğe doğru yönelen topta Engin’in bakışları arasında top filelerle buluştu. Karşılaşmanın büyük bölümünü pas yaparak geçiren Nişantaşı mücadeleden 2-0’lık galibiyet ile ayrılarak puanını 4 maç sonrasında 12’ye yükselterek liderliğini sürdürdü. Beşiktaş temsilcisi ise 4 puanda kaldı.


Öte yandan ev sahibi Boğaziçispor'a, Nişantaşı Yöneticileri göstermiş oldukları ilgi,alaka ve misaferiperverliklerinden dolayı teşekkürlerini ilettiler.



STAT: 
Ayazağa Atatürk
HAKEMLER: Cihan Ataş, R.Serdar Kavrazlı, Abdullah Özcan
BOĞAZİÇİSPOR: Engin(Dk.65 Volkan), Hüsnü, Engin, Burak(Dk.54 Metin), Fatih(Dk.32 Yusuf), Faruk, Ersin, Veysel, Anılcan, Fatih, Hasan
NİŞANTAŞISPOR: Hasan, Yusuf, Dolunay, Şeref(Dk.54 Hüseyin), Selman, Behçet(Dk.81 Mustafa), Okan(Dk83 , Emre, Metin, Furkan, Sami Emre
GOLLER: Dk.25 Okan, Dk.51 Sami Emre
SARI KARTLAR: Dk.22 Hüsnü / Dk.22 Dolunay, Dk.59 Yusuf





HABER-FOTOĞRAF: ERHAN HARPUT

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.