Cuma, Eylül 28, 2012

Kağıthane Kulüpler Birliği’nden Başkan Kılıç’a teşekkür ziyareti

Kağıthane Amatör Kulüpler Birliği Başkanı Hasan Cevahir ve Yönetim Kurulu Üyelerinden oluşan heyeti, geçtiğimiz günlerde Kağıthane Belediye Meclisince çıkartılan ‘Amatör Sporlar Başarı ve Ödül Yönetmeliği’ ile ilgili Kağıthane Belediyesi’ne teşekkür ziyaretinde bulundu.
Kağıthane Belediyesi, Eylül ayı içerisinde çıkarmış olduğu yönetmelikle, bölgesinde bulunan tüm amatör sporculara, teknik heyete ve kulüplerine ait oldukları spor dalında başarılı olmaları halinde maddi yardım verilmesi konusunda karar almıştı. Kararla birlikte Kağıthane’de amatör sporla uğraşan sporcuların, teknik heyetin ve kulüplerin desteklenmesi, böylece ulusal ve uluslararası arenada Türk Sporu’nun başarı çıtasının yükseltilmesi hedefleniyor. 

Kağıthane Amatör Spor Kulüpleri Başkanı Hasan Cevahir ile İASKF Yönetim Kurulu Üyesi ve Kağıthane Amatör Spor Kulüpleri Birliği Başkan Vekili Hasan Cevahiroğlu, Kağıthane Amatör Spor Kulüpleri Birliği Başkan Yardımcısı Tayyar Eratıl, Meclis Spor Komisyonu Başkanı ve Kağıthane Amatör Spor Kulüpleri Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Tüfekçi, Kağıthane Amatör Spor Kulüpleri Birliği Mali İşler Genel Sekreteri Kadir Şendoğan, Kağıthane Amatör Spor Kulüpleri Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Güven Zeybek ve Kağıthane Amatör Spor Kulüpleri Birliği Genel Sekreteri Barbaros Akkoyunlu’dan oluşan heyet, yönetmeliğin meclisten geçmesine öncülük eden Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç’ı makamında ziyaret ederek Kağıthane’de spor adına verdiği hizmetlerden ötürü teşekkür etti. Ziyarette ayrıca heyet tarafından Başkan Kılıç’a üzerinde adının yazılı olduğu şık bir vazo hediye edildi.

Ağırlıklı olarak futbolun konuşulduğu ziyarette ayrıca yeni sezon değerlendirmesi de yapıldı. Hediye ve teşekkürleri kabul eden Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; ‘’Kağıthane’mizde gençlerin spora teşviki adına elimizden gelen çabayı gösteriyoruz. Bu anlamda birçok spor kompleksini hizmete açmakla beraber belediye meclis üyelerimizin oy birliği ile Amatör Sporlar Başarı ve Ödül Yönetmeliği’ni yürürlüğe koyduk. Türk Sporu’nun gelişmesi adına bölgemizde yatırımlarımız sürecek’’ dedi.

Kaynak: http://www.kagithane.bel.tr/

Hiç yorum yok:

U17'deki Beykoz derbisinde puanlar paylaşıldı

İstanbul Amatör Ligleri U17 Yaş A Kategorisi 17.Grubunda ilk yarının son hafta karşılaşmalarından birinin adresi de Çavuşbaşı M.Hanefi Dilma...