Çarşamba, Eylül 26, 2012

Hızlan: Puan kaybı yok!

Birinci Amatör Ligde 2. grupta zirve yarışına ortak olan Karaağaçspor’un puan kaybına uğramamak gibi bir lüksünün olmadığını belirten Kulüp Başkanı Naci Hızlan oynanacak her karşılaşmadan üç puanla ayrılmak istediklerini söyledi. Grubunda hedefleri olduklarını belirten Başkan Hızlan, sonuna kadar bu şanslarını kullanacaklarını söyledi.


Grubunda oynadığı üç karşılaşmadan iki galibiyet, bir mağlubiyet alan Kırmızı beyazlı ekibin bundan sonraki karşılaşmalarda da iyi sonuçlara alacağını belirten kulüp Başkanı Naci Hızlan “Grubumuzda hedefimiz var, bu hedefimize ulaşmak için oynayacağımız her karşılaşmadan iyi sonuçlarla ayrılmak istiyoruz. Bunun içinde elimizden gelenin en iyisini yapmak istiyoruz. Bu karşılaşmalardan kayıpsız çıkmak ve zirve yarışından kopmak istemiyoruz” dedi.

Hadımköy maçına hazırız
Karaağaçspor’un bu hafta sonunda oynayacağı Hadımköyspor karşılaşmasına hazır olduğunu belirten Başkan Naci Hızlan bu maçtan galibiyetle ayrılarak yollarına devam edeceklerini söyledi. Zorlu bir 90 dakikanın kendilerini beklediğini ifade eden Başkan Hızlan “ Zorlu bir karşılaşma bizi bekliyor, bu maça hazır durumdayız. İnşallah hesaplarımızda bir yanlışlık olmaz ve alacağımız galibiyetle zirve yarışına devam ederiz” dedi.

HABER-FOTOĞRAF: HAKAN SONGUR

Hiç yorum yok:

U17'deki Beykoz derbisinde puanlar paylaşıldı

İstanbul Amatör Ligleri U17 Yaş A Kategorisi 17.Grubunda ilk yarının son hafta karşılaşmalarından birinin adresi de Çavuşbaşı M.Hanefi Dilma...