Perşembe, Eylül 27, 2012

Haliç, Şirinevler’i Burhan ile geçti

HALİÇSPOR :2 ŞİRİNEVLERSPOR :0
İstanbul 1.Amatör Lig 3.grupta yer alan Haliçspor ile Şirinevlerspor, Namık Sevik Stadı'nda karşılaştı. Zorlu mücadeleyi ev sahibi ekip Burhan'ın attığı goller ile 2-0 kazanarak 3 puanın sahibi oldu.


Karşılaşmaya hızlı başlayan ev sahibi ekip Haliçspor 6.dakikada penaltı kazandı. Şirinevlerspor ceza sahasında topla buluşan Kubilay, Arif'in müdahalesi ile yerde kaldı. Maçın hakemi Hakan Deniz tereddütsüz penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Burhan'ın vuruşu Akif'in müdahalesine rağmen ağlarla buluştu 1-0. 

Golden sonra beraberlik için rakip kaleye yüklenen ve topa daha çok sahip olan konuk ekip Şirinevlerspor oldu. Ancak pozisyonları bulan ev sahibi ekip Haliçspor'du. 27.dakikada Enes'in vuruşu üst direkten oyun alanına döndü. 36.dakikada Kubilay seri çalımlarla Şirinevlerspor kale çizgisine indi. Topu kaleye vurmak yerine pas verince ev sahibi ekip mutlak bir golden oldu. İlk yarı 1-0'lık Haliçspor üstünlüğü ile tamamlandı. 

İkinci yarının hemen başında Evren'in başlattığı atakta ceza yayı üzerinde topla buluşan tecrübeli oyuncu Burhan topu kontrol ederek sol ayağının üstü ile vurdu ve Akif'i mağlup etmeyi başardı 2-0. İki farklı üstünlükten sonra konuk ekip tüm hatları ile Haliçspor kalesine yüklendi. Haliçspor ceza sahası üzerinde Sinan'ın sert vuruşu az farkla auta çıktı. 72.dakikada konuk ekipte oyuna sonradan dahil olan Muhammet'İn vuruşu kaleci Selçuk'ta kaldı. Mücadelenin kalan dakikalarında her iki ekipte gol bulamayınca ev sahibi ekip gergin ve zorlu geçen mücadeleden 2-0'lık skorla galip ayrıldı. Konuk ekipte İbrahim itirazları sonucu kırmızı kartla gördü. Maçın Hakemi Hakan Deniz otoriter tavrı ile hiçbir oyuncunun maçın önüne geçmesine izin vermedi.

STAT: Namık Sevik
HAKEMLER: Hakan Deniz-Yusuf Özdemir-Semih Çölgeçen
SAHA KOMİSERİ: Alaattin Sayın
HALİÇSPOR: Selçuk, Semih, Aykut, Mustafa, Hakan, Vahit, Kubilay, Gökhan, Talha, Evren, Burhan
YEDEKLER: İdris, Metin, Yasin, Yusuf, Ahmet, Doğancan
TEKNİK SORUMLU: Burhan Esmen
ŞİRİNEVLER: Akif, Fettullah, İbrahim, Sinan Yılmaz, Sinan, Arif, Gürkan, Adil, Can, Ahmet, Vedat
YEDEKLER: Recep, Necat, Muhammet, Cengiz, Ümit, Nurullah
TEKNİK SORUMLU: Nevzat Dursun
GOLLER: Burhan (2) (Haliçspor)
KIRMIZI KART: İbrahim(Şirinevlerspor)


HABER: ERDEM SAĞOLAN

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.