Pazar, Eylül 30, 2012

Gültepe Özgençlikspor'da yüzler gülüyor

GÜLTEPE ÖZGENÇLİKSPOR: 2 ŞİŞLİ SANAYİSPOR: 1
İstanbul Süper Amatör Lig 4.Grup 4.hafta mücadelesinde Gültepe Özgençlikspor, Şişli Sanayispor'u kendi sahasında 2-1 yenerek üç puanı aldı ve bir engeli daha aşarak yoluna devam etti.


Küçükçekmece Belediyesi Yeşilova Esnafspor sahasında oynana müsabakaya hızlı başlayan taraf misafir takım Şişli Sanayispor oldu. Baskı ve aklarını sıklaştıran mavi beyazlılar müsabakanın 27.Dakikasında atak geliştirdi. Gelişen bu atakta Gültepe Özgençlik savunmasından Tolga Burak topa ters vuruşu yaparak kendi kalesine topu ağlara yolladı ve bu golle misafir takım Şişli Sanayispor 1-0 öne geçti.

44.dakikada ev sahibi Gültepe Özgençlikspor'da atılan uzun topla buluşan Mehmet Kaya topu ağlara yollayarak takımının beraberlik gollünü atarken ilk yarınında skorunu belirlemiş oldu.


Müsabakanın ikinci yarsına her iki takımda oyuncu değişikliği ile ikinci yarıya başladı. İkinci yarının başlaması ile birlikte Gültepe Özgençlikspor gol ve goller için ataklarını rakip kalede sıklaştırdı.

54.Dakikada Şişli sanayi savunması Gültepe Özgençlikspor'lu oyuncuya ceza alanı içinde sert müdahalede bulununca karşılaşmanın Hakemi Sezer Polat penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen kaptan Ceyhun topa ağlara yolarak skoru 2-1 yaptı ve takımını öne geçirdi.



Karşılaşmanın ilerleyen süresinde her iki takım oyuncuları girdiği pozisyonları gole çeviremeyince, ev sahibi Gültepe Özgençlikspor güçlü rakibini 2-1 mağlup ederek sahadan mutlu ayrılan takım oldu.

Şişli Sanayispor ise deplasman da iyi oynamasına rağmen girdiği pozisyonları gole çeviremeyince sahadan mağlup ayrılan taraf oldu.



Stat: Küçükçekmece Belediyesi Yeşilova Esnaf
G. Özgençlik spor: Burak***Gökhan Öner**Murat**Tolga Burak**Furkan**Gökhan Namlı**(Kaan*)Sedat**Taygun**(Emre*)Onur**(Sercan*)Ceyhun**Mehmet Kaya***
Şişli Sanayispor:
Öner***Evren**Abdulsamet**Oğuzhan Terzi**İsmail**Oğuzhan Akgün**Arıt**Yahya**Mustafa**Gökhan**(Anıl*)Ömer*(Nuri*)
Goller:
27.Dk Tolga Burak-K.Kalesi,44.Dk Mehmet Kaya,54.Dk Ceyhun pen.


HABER-FOTOĞRAF: YILMAZ AKTEPE

Hiç yorum yok:

Çatalzeytin Zümrütspor gol yağdırdı

İstanbul 2. Amatör Lig 14. Grup'ta lider Çatalzeytin Zümrütspor deplasmanda Yavuz Sultan Selimspor'u 11-0 gibi farklı bir skorla yendi.