Pazar, Eylül 30, 2012

Gazi Mahallesipor’dan Ayazağaspor’a teşekkür!

İstanbul Süper Amatör Lig, 6. Grupta dün oynanan ve konuk ekibin 2-1 kazandığı maç sonrası Gazi Mahallesipor’dan Ayazağaspor Başkanı ve Yöneticileri ile Ayazağaspor taraftarına teşekkür mesajı yayınladı.
 

Gazi Mahallesipor Gene Sekreteri Ali Rıza Koçyiğit imzalı mesajda, “Dün oynanan müsabaka öncesinde Ayazağa Atatürk Stadına geldiğimizde bizleri kapıda karşılayan Ayazağapor Kulübü Başkanı İbrahim Keskin ve Yönetim Kurulu Üyelerine göstermiş oldukları misafirperverlikten dolayı Kulübümüz ve adına teşekkür etmeyi bir borç biliriz. Şiddetin kol gezdiği spor sahalarında böyle dostlukların olması, müsabaka öncesinde, müsabaka sırasında ve müsabaka sonucunda her iki takımın futbolcularını müsabakanın skoruna bakmaksızın tribüne çağıran Ayazağa taraftarına da teşekkür ederiz. Müsabaka esnasında ufak tefek sıkıntılar olmuş olsa da biz bunları hiç olmadı kabul ediyoruz ve spor sahalarında hep böyle dostluklar oluşması temennilerimiz ile Ayazağa Spor kulübüne bundan sonraki müsabakalarda başarılar dileriz” denildi.

 
HABER: BURAK KURTULUŞ

2 yorum:

ayhan kaya dedi ki...

gerçekten maç öncesi ve sonrası görmüş olduğumuz misafirperverlik bütün kulüplere örnek olmalıdır. maç öncesi 2 takımı el ele tibünlere davet eden taraftarlar takımlarının yenilmesine rağmen maç sonrasıda 2 takımı elele tibünlere davet etmesi sahalarımızda pek görülmeyen bir manzaraydı bu davranışlarından dolayı bende kendi adıma ayazağa yönetimine ve taraftarlarına yerel futbol aracılığıyla teşekkür ediyorum.

Adsız dedi ki...

Ayazağalılar her zaman misafirperverdir. Bazı arkadaşlar 70. dakikadadan sonra Gazi Mah küfür edildiğini söylüyorlar. Evet doğrudur yaklaşık 15 saniye küfür edildi ama bu küfür attıkları gol için değildi. 3 numaralı kırmızı kart goren oyuncuları yuzunden oldu ama biz hemen susturduk genc arkadaşları. biz gaziden değil bugune kadar kimseden cekınmedik bunu bilin. Gazi mahallesini iyi karşıladık iyi gönderdik. orda ki maçlarda bakıcaz ne olacak ? ama ben tahmın ediyorum kı aynı sekılde karşılanacağız.

ayazağalı

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Programı

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynanacak.