Cuma, Eylül 28, 2012

Eyüpspor, Ünye’yi uzatmada geçti

EYÜPSPOR :3 ÜNYESPOR :2
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Eyüpspor, Ziraat Türkiye Kupası 2. kademe maçında sahasında 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Ünyespor ile karşılaştı. 9. dakikada Ömer’in golüyle 1-0 mağlup duruma düşen eflatun sarılılar, Ersen Martin’in golü ile maçı uzatmaya taşıdı, ardından da Selahattin Selçuk ve yine Ersen Martin’in golleriyle rakibini 3-2 mağlup ederek bir üst tura yükseldi.


Ziraat Türkiye Kupası 2. kademe maçında Ünyespor ile karşılaşan Eyüpspor, normal süresi karşılıklı goller 1-1 sona eren maçı tecrübeli golcüsü Ersen Martin’in 119. dakikada attığı kafa ile golü 3-2 kazanıp bir üst tura yükseldi.

STAT: Eyüp
HAKEMLER: Yavuz Çetin, Ersan Anşin, Çağlar Yıldız
SAHA KOMİSERİ: Nevzat Akay
EYÜPSPOR: Gökhan Ant, Eren, Ersen, Aytürk Halil, Muhsin, Mutlu (Ali Cansun), Emrah, Mustafa (Selahattin Selçuk), Soner, Savaş (Sercan), Gökhan Solak
TEKNİK DİREKTÖR: Murat Şahin
ÜNYESPOR: Armağan, Ekrem, Volkan, Samet, Savaş, Yusuf, Özgür, Ömer Keskin (Akın), Ömer Erdem Şanlı (İsmail), Serdar, Samet Hasan (Emre)
TEKNİK DİREKTÖR: Murat Sözkesen
SARI KARTLAR: Ersen Martin, Mutlu, Gökhan Solak, Ali Cansun, Sercan / Ekrem, Volkan, Armağan, Akın, Ömer Erdem
GOLLER: Ersen Martin (2), Selahattin Selçuk / Ömer, Emre Köksal

Ersen Martin: Ünye genç ve dinamik bir takımdı!
Ziraat Türkiye kupası 2.turunda Ünyespor’e attığı 2 golle Eyüpspor’u 3.tura taşıyan Ersen Martin maça damgasını vurdu. Uzatmalara giden maçın son saniyelerinde attığı kafa golüyle Eyüpspor’a turu getiren Ersen Martin maç sonu şu açıklamaları yaptı. “Karşılaşmanın bu kadar zor geçeceğini beklemiyorduk. Ünye genç bir ve dinamik bir kadroyla sahaya çıktı. Tam maçı kazandığımızı zannettiğimiz bir anda Ünye beraberliği yakaladı ve karşılaşmayı uzatmalara götürdü. Uzatmaların son saniyesinde attığım kafa golüyle maçı zorda olsa kazanmasını bildik. Şimdi tamamen önümüzdeki lig maçı olan Denizli Belediyespor karşılaşmasına konsantre olduk. O maçı kazanıp ligde çıkış yakalamak istiyoruz” ifadesini kullandı. Ersen Martin Ünyespor maçında attığı 2 golle formunun zirvesinde olduğunu bir kez daha gösterdi.


HABER: BURAK KURTULUŞ

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.