Çarşamba, Eylül 26, 2012

Eyüboğlu: Teknik heyetin arkasındayız!

TFF Spor Toto 2. Liginde mücadele eden Tepecikspor AŞ, Türkiye Kupası ikinci karşılaşmasında bugün Beylerbeyi ile Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadında karşılaşacak. Yeşil-beyazlı ekibin Başkan vekili Mehmet Eyüboğlu hedeflerinin galibiyet olduğunu belirterek üstünlükle moral bulmak istediklerini söyledi. Eyüpoğlu ayrıca, hem teknik heyetin, hem de oyuncuların arkasında olduklarını söyledi.



Grubunda son olarak oynadığı Kahramanmaraş karşılaşmasında aldığı mağlubiyetle büyük moral bozukluğu yaşayan Tepecikspor AŞ ‘nin moral bulmak istediğini belirten kulübün Başkan vekili Mehmet Eyüboğlu “Grubumuzda son olarak oynadığımız karşılaşmada aldığımız mağlubiyet bizim gerçekten moralimizi bozdu. Bugün kupa maçında Beylerbeyini konuk edeceğiz, bu karşılaşmadan galibiyetle almak istiyoruz, Türkiye kupasındaki ilk maçımız ve bu maça hazır durumdayız” dedi.

İki koldan yola devam edeceğiz
Tepecikspor’un son olarak oynadığı Kahramanmaraş karşılaşmasında aldıkları mağlubiyetin dünyanın sonu olmadığını belirterek bu maçı bir kenara bıraktıklarını söyleyen yeşil beyazlı ekibin Başkan vekili Mehmet Eyüboğlu “Bu mağlubiyet dünyanın sonu değil, bizim hedefimize ulaşmamız için önümüzde oynayacağımız maçlar var, geri dönerek hiçbir şey elde edemeyiz, ama bu mağlubiyetten ders çıkartmamız gerekiyor. Bu sezon hedefimize ulaşacağız, hem ligde, hem de Türkiye kupasında iyi sonuçlar alarak iki koldan yolumuza devam edeceğiz” dedi.

İyi oynayıp kaybetmek istemiyoruz!
Tepecikspor AŞ’nin güzel futbol oynadığını fakat bu futbolun karşılığında galip gelmek istediklerini söyleyen Başkan vekili Mehmet Eyüboğlu “Sezon başından itibaren oynadığımız karşılaşmalarda çok iyi bir futbol sergiliyoruz, ama iyi futbol oynamak yetmiyor, gol atıp kazanmamız gerekiyor. Tepecikspor AŞ’de bundan sonra bunu yapacak. Hem iyi oyun sergileyecek, hem de iyi sonuçlar alacak.

Teknik heyetin ve oyuncuların arkasındayız
Tepecikspor AŞ’nin Başkan vekili Mehmet Eyüboğlu hem teknik heyetin, hem de oyuncuların arkasında olduklarını söyledi. Eyüboğlu “alınan sonuçlar moral olarak bizi yıksa da biz bir takımız, hem teknik heyetimizin, hem de oyuncularımızın arkasındayız” dedi.

HABER-FOTOĞRAF: HAKAN SONGUR

Hiç yorum yok:

Çatalzeytin Zümrütspor gol yağdırdı

İstanbul 2. Amatör Lig 14. Grup'ta lider Çatalzeytin Zümrütspor deplasmanda Yavuz Sultan Selimspor'u 11-0 gibi farklı bir skorla yendi.