Çarşamba, Eylül 26, 2012

Ersin Sarı “oyundan da skorda skordan da memnunum”

İstanbul Birinci Amatör Lig ikinci grupta gözünü zirve yarışına diken Akalanspor’un tecrübeli Antrenörü Mümin Ersin Sarı son olarak oynadıkları Çanakçaspor karşılaşmasında oynanan futbol ve alınan galibiyetten memnun olduğunu belirterek oyuncularından bunun devamını getirmelerini istedi.


Grubunda zirve yarışı yapan Akalanspor’un tecrübeli Antrenörü Mümin Ersin Sarı gruplarında üçüncü karşılaşmasını oynadıklarını belirterek üç maçta iki galibiyet bir beraberlik aldıklarına dikkat çekerek, yükselen performanslarına dikkat çekti. Sarı “ Oynadığımız üç karşılaşmada 7 puan toplayarak grubumuzda ikinci sırada yer alıyoruz. Üç maça baktığımızda genel olarak yükselen bir performansımız söz konusu, oyuncularım bu performansından memnunum, oynanan karşılaşmalarda aldığımız sonuçların yanı sıra oynadığımız futbolunda güzel olması beni ayrıca memnun etti” dedi.

Sistem oturuyor
Akalanspor’un yıllardır bir sistem oturtmaya çalıştığını belirten tecrübeli çalıştırıcı bu sisteminde yavaş yavaş oturduğunu görmenin kendilerine ayrı bir mutluluk verdiğini belirtti. Mümin ersin Sarı “ Sistemi oturtmaya çalışıyoruz, oyuncularımız bu sisteme ayak uydurdu. Sahada kim mücadele ederse etsin bu sisteme ayak uyduruyor, Akalanspor’da artık kişilere göre değil, sisteme göre oyun oynanıyor. Tabiki oyuncularımızın kişisel becerileri de bu galibiyetlere etki ediyor ama, bizim için sistem önemliydi ve bu sistemi de oturtuyoruz” dedi.

Alipaşa maçına hazırlanıyoruz
Grubunun güçlü ekiplerinden Alipaşaspor’la karşı karşıya gelecek olan Akalanspor’un bu maça iyi bir ekilde hazırlandığını belirten Antrenör Mümin Ersin Sarı “Zorlu bir karşılaşma için hazırlıklarımızı sürdürüyoruz, bu önemli karşılaşmadan üç puanla ayrılmak istiyoruz” dedi.


HABER-FOTOĞRAF: HAKAN SONGUR

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 24 Nisan 2024 Çarşamba Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan devam ediyor...