Cuma, Eylül 28, 2012

Elvan Arslan: Zor maç olacak!

İstanbul Süper Amatör Lig 6. grup lideri Esenyurt İncirtepespor’un Başkanı Elvan Arslan, 29 Eylül 2012 Cumartesi günü Esenyurt Belediye Hakan Şükür Stadında oynayacakları Çekmeköy maçının çok zor olacağını söyledi.


Yerel Futbol’a bir açıklama yapan Arslan, geçtiğimiz hafta Çubukluspor karşısında çok iyi oynayarak farklı galip geldiklerini ancak bu hafta zorlu bir maçın kendilerini beklediğini kaydederek, “Lige iyi bir başlangıç yaptık. 3 haftada 7 puan bu lige yeni çıkmış bir takım için iyi sayılabilir. Geçtiğimiz hafta da Çubukluspor gibi genç ve koşan bir takım karşısında maçı 3 puanla kapattığımız için mutluyuz. Bu haftaki rakibimiz Çekmeköyspor son iki maçından 4 puan çıkarttı ve iyi bir takım olduklarını düşünüyoruz” diye konuştu.

Esenyurt ekibinin Başkanı “Çekmeköyspor’un kadro kalitesi ortada. 6. grupta her takım birbirini yenebilecek güçte. Bizi yarın çok zor bir karşılaşma bekliyor. İç sahada oynamanın avantajını kullanarak bu maçı da kazanıp puanımızı 10’a çıkarmak istiyoruz. Bunu da başaracak güçteyiz.” dedi.


HABER: BURAK KURTULUŞ

Hiç yorum yok:

U17'deki Beykoz derbisinde puanlar paylaşıldı

İstanbul Amatör Ligleri U17 Yaş A Kategorisi 17.Grubunda ilk yarının son hafta karşılaşmalarından birinin adresi de Çavuşbaşı M.Hanefi Dilma...