Pazar, Eylül 30, 2012

Çengelköy beraberlik için zorlandı

 ÇENGELKÖYSPOR  : 3   FENERKÖYSPOR  : 3 

İstanbul Süper Amatör Lig 5.Grup'ta ilk üç haftanın kayıpsız takımı Çengelköy, Fenerköy önünde mağlubiyetten Aşkın'ın penaltı golü ile kurtuldu.
Beylerbeyi Stadı'nda oynanan karşılaşmaya ilgi yüksekti. TFF İstanbul İl Başkanı Yemen Ekşioğlu ve yarımcısı Ufuk Tatar da karşılaşmayı yerinde takip ettiler. Çengelköy taraftarları geçtiğimiz günlerde kaybettiğimiz sanatçı Neşet Ertaş'ı bir pankart ile andılar.

Fenerköy ilk yarıda şok etti
Çengelköy ekibi karşısında beklemediği dirilikte bir Fenerköy bulunca ilk yarıda bocaladı. Konuk ekip henüz karşılaşmanın başlarında Bahadır ile öne geçerken, yeşil beyazlıların buna cevabı Aşkın ile oldu. Ancak kalesinde Deniz'in ayağından iki şok gol gören Üsküdar ekibi devre arasında başı önünde gitmek zorunda kaldı.

Çengelköy Onur ile maça tutundu
İkinci yarıya Çengelköy çok istekli başladı. Karşı kaleyi baskıya alan yeşil beyazlılar, henüz 46.dakikada ceza yayının biraz ötesinden kazandıkları serbest vuruşu kaleci Zafer'in ulaşamayacağı noktaya bırakan Onur Atilla ile farkı bire indirdiler. Gol sonrası devam eden baskı karşısında Fenerköy teknik sorumlusu Tansu Açabey savunmanın sağına Gökhan'ı aldı. Çengelköy ise gol yollarındaki etkinliğini artırmak için geçtiğimiz günlerde Çatalca'dan dönen eski forvetleri İshak'ı oyuna sürdü.
Fenerköy dengeledi
60.dakika sonrası lacivert sarılılar topu daha fazla ayağa oynayarak Çengelköy baskısını kırmayı ve oyunu karşı sahaya taşımayı başardılar. Oyunun bu döneminde Çengelköy kalesinde bazı fırsatlar da yakalayan Fenerköy, bunlardan faydalanmayı başaramadı.

Penaltı sonucu belirledi
80.dakika sonrası Çengelköy teknik sorumlusu Bülent Güven her iki kanatta değişiklikler yaparak Burak Avcı ve İbrahim'i oyuna aldı. Oyunda risk alan Güven, tecrübeli stoperi Sezai'yi de sol kanattan ileri sürdü. Risk Çengelköy'e gol getirdi. 86.dakikada kanattan savunmanın arkasında sarkan Sezai'nin ortaya çevirdiği top Fenerköy savunmasına Ramazan'ın eline çarptı. Hakem Emre Kosif pozisyonu elle oynama olarak değerlendirdi ve Fenerköy oyuncularının itirazlarına karşın penaltı atışına hükmetti. Topun başına gelen Aşkın takımı adına eşitliği sağladı ve karşılaşma da 3-3 sona erdi.

Beşinci haftada Fenerköy evinde Beylikdüzü'nü konuk ederken, Çengelköy ise Yahya Kemal İY ile deplasmanda karşılaşacak.

STAD : Beylerbeyi
HAKEMLER : Emre Kosif, Seçgin Keklik, İbrahim Tokmak
ÇENGELKÖYSPOR : İbrahim, Muhammet Ali, Azim, Gökhan, Sezai, Aşkın, Mustafa, Soner, Onur, Halit, Bahattin (Oktay, Fatih, İbrahim, Efe, Ufuk, Burak, İshak)
TEKNİK SORUMLU : Bülent Güven
FENERKÖYSPOR : Zafer, Ramazan, Adem, Muhammed, Cenk, Deniz, Onur Çelik, Feyyaz, Tolga, Cem, Bahadır (Hakan, Mehmet, Tufan, Batukan Mert, Onur Kumaş, Gökhan)
TEKNİK SORUMLU : Tansu Açabey
GOLLER : Aşkın 21' ve 86', Onur Atilla 46' // Bahadır 10', Deniz 21' ve 29'

HABER - FOTOĞRAF : Erdem G
Maçtan daha fazla fotoğrafı hafta içinde Erdem'in Amatör Futbol Fotoğrafları Facebook Grubu'nda görebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Feneryoluspor'dan 1 dakikalık protesto

İstanbul U17B Ligi 29. Grup'ta oynanan Küçüksu Rasathanespor-Feneryoluspor maçı konuk ekibin protestosuna sahne oldu.