Perşembe, Eylül 27, 2012

Bayrampaşa Teknikspor'un antrenmanda konukları vardı!

İstanbul 1. Amatör Lig 13.grup ekiplerinden Bayrampaşa Teknikspor, 30 Eylül 2012 Pazar günü, Bayrampaşa Belediye Stadında karşılaşacağı Tepebağ Kültür maçının hazırlıklarını dün akşam yaptığı çalışma ile sürdürdü. Mavi-beyazlıların dün yapılan antrenmanını Kulüp Başkanı Mustafa Aydemir ve Yöneticiler ile birlikte TÜFAD İstanbul Şubesi Başkanı Rıza Çavuşoğlu, Bayrampaşa Tunaspor eski Başkanı Haydar Uzun ve Teraziderespor Kulübü eski Başkanı Sabri Serbest de izlediler.


Geçtiğimiz hafta sonu BJK Fulya Tesislerinde oynadığı maçta Muradiye Gençlerbirliği’ne 2-1 mağlup olan 13. grup ekiplerinden Bayrampaşa Teknikspor, Ligdeki 3.maçında karşılaşacağı Tepebağ Kültür maçının hazırlıklarını dün akşam saat 22’de başlayan çalışma ile sürdürdü.

Bayrampaşa Belediyesi Terazidere Tesislerinde yapılan çalışmaya 22 futbolcu katılırken, Teknik Direktör Orhan Gündoğdu eşliğinde gerçekleştirilen ve 70 dakika süren antrenmanda futbolcular, açma germe hareketlerinden sonra çift kale maç yaptılar.

Yetersiz aydınlatma altında çalışmalarına rağmen son derece neşeli oldukları gözlerden kaçmayan Bayrampaşa Teknikspor’un antrenmanını Kulüp Başkanı Mustafa Aydemir ve Yöneticilerden Ülkü Gürkan, İsa Medin Bayraktar ve Zeki Tüzalgan da izlerken, kendisi de Bayrampaşalı olan TÜFAD İstanbul Şubesi Başkanı Rıza Çavuşoğlu da,  Bayrampaşa Tunaspor eski Başkanı Haydar Uzun ve Teraziderespor Kulübü eski Başkanı Sabri Serbest ile birlikte 1 saat süren antrenman izleyip, Yöneticileri ile sohbet ettiler.

HABER-FOTOĞRAF: BURAK KURTULUŞ

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 23 Nisan 2024 Salı Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan devam ediyor...