Pazar, Eylül 30, 2012

Bayrampaşa Demirspor, 3 puanı 3 golle aldı

MECİDİYEKÖY TAYFUNSPOR: 1 BAYRAMPAŞA DEMİRSPOR: 3
İstanbul 1. Amatör Lig 8. grup mücadelesinde Mecidiyeköy Tayfunspor ile Bayrampaşa Demirspor, Ayazağa Atatürk Stad'ında karşı karşıya geldiler. Bayrampaşa Demirspor  karşılaşmayı 15.dakikada Burhan, 30. dakikada Erdi ve 60.dakikada Ercan’ın attığı gollerle 3-1 kazanarak 3.sıraya yerleşti. 

Mecidiyeköy Tayfunspor’un tek golü 85.dakikada Ersin’den geldi. Siyah Beyazlılar kötü gidişatı sürdürürken, Bayrampaşa Demirspor  4. karşılaşma sonunda da mağlup olmayarak bu sezon ki iyi gidişatı devam ettirmeyi başardı.


Karşılaşmanın ilk yarısı 2-0 Bayrampaşa Demirspor üstünlüğü ile sona erdi. İkinci yarı da Ercan ile 3. golü bulan Bayrampaşa Demirspor bu dakikadan sonra kendi sahasına çekilmeyi tercih etti. Karşılamanın 55.dakikasından Mecidiyeköy Tayfunspor farkı azaltmak için rakibinin üzerine gitti. Fakat golü 85. dakikaya kadar bulamadılar. 85. dakikada gelen golle skoru 3-1’e getirmeyi başardılar ama kalan dakikalarda gol bulamadılar ve karşılaşma 3-1’lik skorla deplasman ekibi Bayrampaşa Demir lehine sonuçlandı.

STAT: Ayazağa Atatürk Stadı
MECİDİYEKÖY TAYFUNSPOR: Ali, Özen, Yavuz, Ercan, Mesut, Kenan(Aykut 67), Tansu, Ramazan( Hasan 75), Yusuf Birol(Barış 80), Ersin, Volkan
BAYRAMPAŞA DEMİR: Salim, Murat, Emrah, Volkan, Ümit, Mehmet( Sercan 76), Soner, Burhan, Erkan( Tugay 82), Murat, Erdi(Emin 69)
GOLLER: Dk. 15 Burhan, dk.30 Erdi, dk. 60 Ercan – dk.85 Ersin
SARI KARTLAR: Ercan, Kenan, Tansu – Ümit

HABER-FOTOĞRAF: TURGAY TOKEL

1 yorum:

bayrampaşa dedi ki...

EEE SONUÇ NEY MUCADELE. BU SENE BIZDE VARIZ BAKALIM NASIL OLUYORMUŠ GORELIM....

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...