Pazar, Eylül 30, 2012

Arnavutköy Belediyespor tek tek ilerliyor!

ARNAVUTKÖY BELEDİYESPOR :1   ANADOLU HİSARI İY :0
İstanbul Süper Amatör Lig 4.grup lideri Arnavutköy Belediyespor kendi evinde konuk ettiği Beykoz temsilcisi Anadolu Hisarı karşısında ecel terleri döktüğü maçı 83. dakikada Mustafa’nın attığı tek golle 1-0 kazanarak yoluna devam etti.
 

Arnavutköy Belediyespor, rakibi karşısında ilk yarıda oynadığı futbol ile göz doldururken 45 dakikaya gol sığdıramadı. Karşılaşmanın ilk dakikalarından itibaren çok iyi bir sergileyen ve rakibine karşı forvetle kontrataklar ile gol arayan Anadolu Hisarı İY karşısında zorlanan Arnavutköy Belediyespor, karşılaşmanın en etkili gol pozisyonuna Aytaç ile girdi.

İlk yarıda rakibi ile kafa, kafaya oynayan Anadolu Hisarı İY, Arnavutköy Belediyespor golcülerine bire bir markaj uygulaması sonucu ilk 45 dakika orta saha çizgisi ile Anadolu Hisarı İY ceza yayı arasında geçti.

 

Kenan ve Süleyman ile rakibi karşısında gol arayan Arnavutköy Belediyespor ilk yarıda gol atmaya muvaffak olamadı. Anadolu Hisarı İY takımında kalesinde güven veren ve birçok gol denemesinde başarılı olan Emin deplasman da takımını adeta ayakta tutan adam oldu. Anadolu Hisarı İ.Y takımında Semih, Tolga ve Alican’da görevlerini en iyi şekilde yaparak gol yollarını kapattılar.

İlk yarı oynanan oyundan memnun olmayan Arnavutköy Belediyespor Hocası Adnan Keskin soyunma odalarında her zamankinin aksine daha sakin bir üslupla uyardığı futbolcularında 90 dakika sonunda 3 puan istediğini net bir şekilde ifade etmiş olmalı ki, ikinci yarı sahaya çıkan oyuncular adeta hırs küpüne dönmüş göründü.

 

Karşılaşmanın 49.dakiasında Mustafa Kaplan’ın 30 metreden yolladığı füzeye aynı güzellikte kurtarış yapan Emin yine gole izin vermedi. Dönen topla ani gelişen Anadolu Hisarı İY atağında Fırat’ın sert şutu direkten geri döndü.

54.dakikada sağ kanatta görev alan Kenan yerini Cem’e bıraktı. Oyuna girmesi ile tribünlerden büyük alkış alan Cem kendi kulvarında adeta rakip oyuncuları bir, bir geçerken izleyen gol sesi ile desteğine devam etti. 62.dakikada gelişen atakta ceza sahası içinde topu bir anda önünde bulan Orçun topa dokunmakta gecikince gol fırsatından yararlanamadı.

 

68.dakikada uzaktan Anadolu Hisarı İY kalesini bir kez daha yoklayan Mustafa’nın şutu az farkla dışarı çıktı. 73.dakikada Aytaç’ın yerine oyuna giren Gökhan bir anda kanat oyuncusu kimliğinden çıkarak aldığı her topla Anadolu Hisarı İY ceza sahasına girmeye başladı. 79. dakikada Süleyman’ın yerine oyuna giren Yunus Erman, Cem’in harika pası topla buluşarak ceza sahasına girdi vuruşu etkisiz kalınca pozisyondan gol sesi çıkmadı.

80. dakikada sağ kanatta peşine taktığı 4 oyuncudan topu kurtaran Cem Keskin yaptığı orta ile golü hazırladı. Kale içinde oluşan karambolde ceza sahası dışına giden topa son bir hamle ile dokunan Mustafa topu filelerle buluşturdu. 1-0 Karşılaşmayı yöneten Hakem Fatih Çalışkan karşılaşmada son düdüğü çaldığında gülen taraf Arnavutköy Belediyespor oldu.


Keskin: Rakibimizi tebrik ederim!
Maç sonrası açıklamalarında dikkat çeken Adnan Keskin yaptığı açıklamada, “ligde birçok maçımızda katı defansları açarak yolumuza devam ettik. Fakat bu gün oynanan maçta Anadolu Hisarı İY futbolcularını tebrik etmek istiyorum, golcü oyuncularımızın tamamını markaja alarak kendi sahamızda zor anlar yaşamamıza neden oldular. Erdem hocamızı tebrik ederim, saygı duyduğum bir insan, maçı çok iyi analiz etmiş her iki takım oyuncularını da tebrik ederim” dedi.

 
Maçı, misafiri Anadolu Hisarı İY Başkanı Kamil Adnan Güner ile birlikte izleyen Arnavutköy Belediyespor Başkanı Av. Ercan Üner ise “misafirimiz olan Başkanımızı tebrik ederim. 80 dakika boyunca sahada dişe diş mücadele eden bir ekip kurdukları ve centilmenliklerinden dolayı kutlarım” dedi.

 
HABER-FOTOĞRAF: MURAT DEMİRCİ

1 yorum:

ARBEDELİYİZ dedi ki...

4*4 ARBEDE MARŞLARI ve şarkıları kulaklarda yankılanmaya devam ediyor zor olsada kazanmaya devam ediyor bizi izlemeye devam edin sizleri mutlu etmeye durmaksızın çalışacağız

U17'deki Beykoz derbisinde puanlar paylaşıldı

İstanbul Amatör Ligleri U17 Yaş A Kategorisi 17.Grubunda ilk yarının son hafta karşılaşmalarından birinin adresi de Çavuşbaşı M.Hanefi Dilma...