Perşembe, Eylül 27, 2012

Anadolu Üsküdar’da Selim Özer dönemi başladı

TFF Spor Toto 3. Lig 1. grupta, 2012-2013 futbol sezonunda, Ligde oynadığı Belediye Vanspor ve Pazarspor maçlarından mağlup ayrılan, sahasında Ankara Demirspor ile golsüz berabere kalan ve Türkiye Kupası maçında Ümraniyespor’a mağlup olan Anadolu Üsküdar 1908’de, görevinden istifa eden Şeref Özşan’dan boşalan Teknik Direktörlük görevine Kulübün eski futbolcularından Selim Özer getirildi.


Geçtiğimiz sezon TFF Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Bozüyükspor’da Profesyonel Takım Antrenörü olarak görev yapan ve Bursaspor’da futbol oynadığı dönemlerden hafızalarımızda yer edinen eski milli futbolcu Selim Özer, Anadolu Üsküdar 1908’de görevi ile birlikte kariyerinde ile ilk kez teknik adamlık yapacak.

Uzunköprüspor, Edirnespor, Bursaspor, Yimpaş Yozgatspor, Malatyaspor, Kocaelispor ve Mersin İdman Yurdu formalarını da giyen Özer, aktif futbolculuk yaşantısında 5 defa milli formamızı giymişti. Selim Özer şu anda futbol Teknik Direktörlük olarak göreve başladığı Anadolu Üsküdar 1908’de 2006-2008 sezonlarında futbolcu olarak da görev yapmıştı.


HABER-FOTOĞRAF: BURAK KURTULUŞ

Hiç yorum yok:

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...