Perşembe, Eylül 27, 2012

Akatlar 3 puan ile tanıştı

KOCAMUSTAFAPAŞASPOR:0 AKATLARSPOR: 1
İstanbul 1.Amatör Lig 5.grupta yer alan iki puansız ekip Kocamustafapaşapor ile Akatlarspor, Namık Sevik Stadı'nda karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı 1-0'lık skorla kazanan Beşiktaş temsilcisi Akatlarspor 3 puanın sahibi olurken, Fatih temsilcisi Kocamustafapaşaspor bu haftayı da puansız kapattı.

Karşılaşmanın 17.dakikasında İrfan'ın golü ile ilk devreyi Akatlarspor önde kapattı. İkinci yarıya atak başlayan ev sahibi ekipti. Ancak pozisyonları bulan taraf konuk ekip Akatlarspor oldu. 65.dakikada Mert'in ceza sahasındaki İrfan'a indirdiği topta İrfan'ın kale önünden vuruşunu Furkan kurtardı. 72.dakikada Kocamustafapaşaspor ceza sahasına giren İrfan'ın aşırtma vuruşunu kale önünde Mert tamamladı, Mert'in vuruşunda top yan direkten oyun alanına döndü.

Mücadelenin son dakikalarında beraberlik şansı için tüm hatları ile rakip kaleye yüklenen ev sahibi ekip gole çok yaklaştı. Uzatma dakikalarında sol kanattan atılan kornerde Akatlarspor ceza sahasında iyi yükselen Ali'nin kafa vuruşunu günün başarılı ismi Mert çizgi üzerinden çıkartarak mutlak golü önledi. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca konuk ekip 1-0'lık skorla 3 puanın sahibi oldu.  İki ekip oyuncuları da tebrik etmek gerekir. Her iki takımın da yaş ortalaması oldukçe düşük. Mücadelenin en genç ismi Kocamustafapaşaspor'dan 1996 doğumlu  Ali Bora olurken, yaşanan bir taç pozisyonunda maçın Hakemi Adem Polat topu Akatlarspor'a verdi. Ancak Akatlarspor'dan Yılmaz topun kendilerinden çıktığını söyleyerek topu rakip takıma attı ve tribünlerden alkış aldı.

STAT: Namık Sevik
HAKEMLER: Adem Polat-Semih Çölgeçen-Anıl Nerede
SAHA KOMİSERİ: Alaattin Sayın
KOCAMUSTAFAPAŞASPOR: Furkan, Mahmut, Barış (Arif), Ali, Yusuf (İsa), Cemre, Ali Bora, Soner (Abdülkadir), Uğur, Nihat, İlker
YEDEKLER: Cenk, Kökten, İsa, Orhan, Abdülkadir, Arif, Hayki
TEKNİK SORUMLU: Ahmet Genç
AKATLARSPOR: Ramazan, Yılmaz (Erman), Hasan, Can, Osman, Berkan (Abdullah), Sebahattin, Mehmet (Burak), Serkan, İrfan, Mert
YEDEKLER: Erman, Abdullah, Burak, Hamit
TEKNİK SORUMLU: Yıldırım Tükenmez
GOL: İrfan (Akatlarspor) 


HABER: ERDEM SAĞOLAN

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 23 Nisan 2024 Salı Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan devam ediyor...