Pazar, Eylül 30, 2012

Adalarspor, çekişmeli geçen maçı kazandı

ADALARSPOR: 2 ŞİLESPOR: 1
İstanbul 1.Amatör Ligi 14.grupta mücadele eden iki namağlup takım Pendik Çamlıkspor tesislerinde karşı karşıya geldi. Adalarspor rakibini çekişmeli bir maç sonunda mağlup ederek yoluna devam etti.
Maç başlamadan önce şehitlerimiz adına bir dakikalık saygı duruşu yapıldı. İlk 15 dakika daha atak oynayan ve daha çok pas yapan takım  Şilespor oldu.Bu dakikadan sonra Adalarspor oyundaki dengeyi kurdu ve ilk tehlikeli atağı 16.dakikada gerçekleştirdi. Semih’in pasında topla iyi buluşan Onur sert vurdu top kalenin üstünden auta gitti. Ataklarını sıklaştıran Adalarspor'da 30.dakikada Onur sarı kart gördü.

32.dakikada Adalarspor çok etkili geldi. Semih’in  pasında topla buluşan Onur yakın mesafeden topu kaleye gönderemedi. 38.dakikada Adalarspor bir penaltı kazandı. Penaltıyı Selcan gole çevirince Adalarspor 1-0 öne geçti.


40.dakikada Selcan’ın pasıyla buluşan Onur sert vurdu. Top az farkla auta çıktı. İlk yarının son dakikalarında Şilespor takımının yöneticileri yoğun bir şekilde Hakem’in  kararlarına itiraz edince hakemden uyarı aldılar. İlk yarı Adalarspor’un 1-0 üstünlüğü ile sonuçlandı.

İkinci yarıya Şilespor etkili başladı. 50.dakikada Seyfullah ceza sahası üzerinden çok sert vurdu. Top az farkla auta gitti. 52.dakikada Adalarspor'da Gökalp yerini Hilmi’ye bıraktı. 56.dakikada  Seyfullah ceza sahasından yine çok sert vurdu top az farkla auta gitti. 57.dakikada Şilespor'da Mutlu çıktı, yerine Cengiz girdi.


58.dakikada AdalarSpor'da Burak oyuna girdi. 60.dakikada Şile spor penaltı kazandı. Atışı Orhan kullandı, İrfan mükemmel bir şekilde uzanarak sol alt köşeden penaltıyı kurtardı. 68.dakikada Şilesporlu Selçuk’un ortasına  Orhan sert bir kafa vuruşu yaptı top az farkla üstten auta gitti.


69.dakikada Adalarspor'dan Hilmi’nin pasıyla ceza sahasında topla buluşan Selcan sert vurdu Okan çıkardı. 77.dakikada Şilespor'un golü geldi.Bu dakikada Şilespor ceza sahası üzerinde bir  frikik kazandı,atışı  gole çevirince skor 1-1 oldu. 85.dakikada oyuna ikinci yarı giren ve bütün kafa toplarını alan Hilmi, Selcan’ın ortasını altı pasta güzel bir kafa vuruşuyla skoru 2-1 getirdi.

89.dakikada Adalarsporda Semih çıktı yerine Tugay girdi. Hakem maça 4 dakika ilave etti. 90+2 de Adalarspor'dan Hilmi sarı kart gördü ve maç bu şekilde sona erdi. Hakem’in bitiş düdüğü ile birlikte saha karıştı.



Stat: Pendik Çamlık Spor tesisleri
Hakemler: Kamil Karaytu, Ömer Faruk Alıçoğlu, Hasan Piraz
Saha Komseri: Ünal Erdem
Adalarspor: İrfan(***) Doğan(***) Ercan(***) Fırat(***) İlyas(***)  Fatih(***) Semih(***) Cemalcan(***) Gökalp(***) Onur(***) Sercan(***) Hilmi(***) Burak(***)
Şilespor: Okan(**) Muammer(**) Gürkan(**) Onur(**) Yasin(**) Selçuk(**) Emin (**) Mutlu(**) Orhan(**) Emre(***) Seyfullah(**) Cengiz(*)

KAYNAK: www.ada-gazetesi.com

3 yorum:

Adsız dedi ki...

Maç sonu Şile oyuncularının yaptıkları hiç de hoş olmadı. Bakalım hakem ve temsilci ne rapor tuttular.

Adsız dedi ki...

Kucuk cocuga ana avrat kufur eden tartaklayan fotoğrafçının yaptıklarıda not tutuldu unutmayın..

Adsız dedi ki...

Maalesef hakem aldı basını gitti rapor filan hikaye.

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...