Perşembe, Ağustos 30, 2012

Vefaspor, Arnavutköy Belediyespor'u geçti

ARNAVUTKÖY BELEDİYESPOR: 1 VEFASPOR: 2
İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Arnavutköy Belediyespor ile Bölgesel Amatör Ligin yeni ekiplerinden Vefaspor, Arnavutköy Belediyespor Hasan Doğan Stadı'nda karşı karşıya geldiler. Lig maratonu öncesinde son hazırlık maçını oynayan Arnavutköy temsilcisi sahadan 2-1'lik skorla mağlup ayrılan taraf oldu.

Mücadeleyi eski hakemlerden Mustafa Dalcıoğlu yönetti. İlk yarı ve ikinci yarı sertliklere müsaade eden bir yönetim gösteren Dalcıoğlu, maçın genelinde her iki ekipten de tepki aldı. Karşılaşmaya oldukça hızlı başlayan ve bir ara Süper Lig maçları havasında geçen mücadelede iki ekibin oyuncuları da gol bölgelerinde etkisiz kalınca karşılaşmanın 25 dakikası seyri güzel ama golsüz bir mücadele olarak dikkat çekti.


İlk gol Vefaspor cephesinden geldi
Karşılaşmanın 26.dakikalarında gelişen Vefaspor atağında orta sahadan topu çok iyi takip eden Salih aşırtma vuruş sonrası takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti. Gol sonrası oyuncularını uyaran Adnan Keskin futbolcularına yaptığı müdahale sonrası rakip oyuncular üzerinde baskı kurmaya başladılar.
Golden birkaç dakika sonra gelişen Arnavutköy Belediyespor atağında ceza sahasında rakibine dirsek temasıyla yükselen Vefaspor oyuncusunu hareketini penaltı olarak değerlendirince Arnavutköy Belediyespor'dan Serkan Cinaz  penaltı atışında eşitliği sağlayan golü Vefaspor kalesine gönderdi.



Alperen'in sakatlığı nüksetti
Vefaspor oyuncularından Alperen daha önceden omuz bölgesinde varolan sakatlığı nüksedince sedye ile oyundan alınarak Arnavutköy Devlet Hastanesine kaldırıldı. Daha sonrasında çekilen mr ile sakatlığın önemli derecede olmadığı fakat belli bir süre omuz askısı ile dolaşmak zorunda kalacağı haberi takımı içinde üzüntüyle karşılandı.


İlk yarı sonlarına doğru Arnavutköy Belediyespor kalecisi Hakan'da geçici sakatlık yaşayınca Belediyespor kulübesinde yürekler ağza geldi. İlk yarıda başka gol sesi çıkmadı 1-1 eşitlikle sona erdi.

Adnan Keskin: Karşımızda rakibimiz yok, misafirimiz var!
İkinci yarı başlamadan önce Arnavutköy Belediyespor'da Adnan hoca tüm futbolcularını uyararak karşımızda rakibimiz yok, misafirimiz var. Oyunu ona göre oynayın ve sert futboldan uzak durun diyerek dikkat çekti. İkinci yarı Vefaspor Teknik Direktörü Hüseyin Aydoğan  ve Arnavutköy Belediyespor Teknik Direktörü Adnan Keskin 45 dakika boyunca oyuncu değişikliğine giderek maçı dengede tutmak istedi.


Karşılaşmanın 70'li dakikalarında gelişen Arnavutköy Belediyespor atağı kendi kalesine kontra atak olara gelişince süratli yapısıyla dikkat çeken Oğuzhan Vefaspor'un 2. Golünü kaydetti. Karşılaşmada başka gol olmayınca Vefa spor karşılaşmadan 2-1 galip ayrıldı.

HABER-FOTOĞRAF: MURAT DEMİRCİ

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Sonuçları

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...