Cuma, Ağustos 31, 2012

UEFA Regions Cup Amatör Karma kadrosu açıklandı!

9-11-13 Eylül tarihlerinde İstanbul’da gerçekleştirilecek olan ve İstanbul Bölge Karması ile Romanya, İsrail ve Kazakistan temsilcilerinin katılacağı UEFA Regions Cup turnuvasında yer alacak kadro açıklandı.



İstanbul Bölge Koordinatörü ve Teknik Sorumlusu Müjdat Yetkiner tarafından açıklanan kadroda aşağıdaki futbolcular yer aldılar.

Teknik Sorumlu Müjdat Yetkiner tarafından yapılan açıklama ile Amatör karmanın yarın (1 Eylül 2012) saat 12.00'da TFF Beylerbeyi Tesisleri'nde toplanacağı açıklandı.

Ramazan Demir(Çıksalın), Mehmet Dikmen(Tuzla), Ayhan Atalay Özyurt(Çerkezköy), Selim Serhat Conker(Öz Trabzonlular), Talip Kaplan(Levent), Erdem Yılmaz (Sultangazi), Doğan Atabek(Vefa), Savaş Şenel(Tuzla), Yakup Alkan(Tuzla), Recep Hasan Hazır(Dikilitaş), Ermek Aksoy(Feriköy), Ersin Odabaşı(Çerkezköy), Gökhan Eleman(Çengelköy), Kahraman Çetin(Dikilitaş), Fatih Tolga Öztürk(Vefa), İlyas Çevik(Levent), Ali Emre Erhal(İstanbulspor Kulübü), Mesut Gönül(Levent), Okan Karabayık(Çıksalın)



Kaynak: www.tff.istanbul.org

Hiç yorum yok:

Çatalzeytin Zümrütspor gol yağdırdı

İstanbul 2. Amatör Lig 14. Grup'ta lider Çatalzeytin Zümrütspor deplasmanda Yavuz Sultan Selimspor'u 11-0 gibi farklı bir skorla yendi.