Çarşamba, Ağustos 29, 2012

Sezer Akyalın ve Yusuf Bingöl Bağcılarspor’da…

Bölgesel Amatör Lig 11. grup ekiplerinden Bağcılarspor, kadrosuna çok önemli iki oyuncu daha kattı ve Vefaspor’un başarılı futbolcusu Sezer Akyalın ile Tuzlaspor’dan Yusuf Bingöl’ü renklerine bağladı.



Sezer Akyalın kimdir?
5 Mart 1990 doğumlu başarılı futbolcu, futbola İstanbulspor A.Ş.’de başladıktan sonra yine aynı takımda Profesyonel olmuş ve daha sonra F. Karagümrük ve Vefaspor’da görev yapmıştı.

Yusuf Bingöl, Çayırovaspor’dan geri döndü!
Geçtiğimiz sezon Bölgesel Amatör Lige terfi eden Tuzlaspor’da oynadığı futbol ile ön plana çıkan başarılı futbolcusu Yusuf Bingöl ise daha önce Gebze takımlarından Çayırovaspor ile anlaşmıştı. Ancak golcü oyuncunun, Çayırovaspor’a transferinde pürüz çıkınca, Bingöl, kendisini ısrarla isteyen Bağcılarspor’un teklifini kabul ederek, mavi-kırmızı-beyazlı ekibin kadrosuna katıldı.


HABER: BURAK KURTULUŞ

2 yorum:

umut22 dedi ki...

Bağcılarspor bal 11.grup temcilcisidir.

çağatay dedi ki...

SEZER BİZİM ÇOCUĞUMUZ NEDEN YOLLANDI ANLAMADIM GEÇEN SENE ORTA SAHA REZİLLERİ OYNARKEN TEK BAŞINA ORTA SAHAYI SIRTLADI BU ÇOCUK HEM DE YAŞI DAHA ÇOK GENÇ YANLIŞ İŞTE BU YAPILAN BANA GÖRE EMİNİM YOLLAYANLAR BENDEN DAHA İYİ BİLİYORDURLAR??????????????????????

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...