Cuma, Ağustos 31, 2012

Alibeyköyspor'da Utku Kolkoparan imzayı attı


“Hedefimiz herkesin gurur duyacağı bir altyapı oluşturmak”
Kolkoparan, yaptığı açıklamada Alibeyköyspor'da olmaktan dolayı çok mutlu ve gururlu olduğunu söyledi.  Kolkoparan, “Öncelikle Alibeyköyspor’un benimle altyapıda çalışmak istemesi beni onurlandırmıştır. Hedefi ve gelecekten beklentisi olan bir camiada çalışacağım ve birlikte büyük hedeflere gidebileceğimiz bir kulüple anlaştım. En çok korktuğum şey; bu kadar yüksek güvene karşı mahcup olma duygusudur. Nerede karşılıklı sevgi ve saygı varsa orada itimat, itimadın olduğu yerde saygı, saygının olduğu yerde başarı vardır. Bizler başarmak için bu onurlu görevi layıkıyla yerine getirmek için inanan istekli bireysel yeteneklerini sahaya yansıtan mücadeleci bir altyapı yaratarak Alibeyköy halkının gurur duyacağı bir altyapı olacağız ve burada en iyisini ortaya koyup, yönetimimizin ve taraftarlarımızın altyapıda izlediği futboldan ve zevk almalarını ve bekledikleri başarıları yaşatmak istiyorum" dedi.

Kolkoparan, öncelikli hedeflerinden Alibeyköyspor altyapısını yeniden yapılandırarak, Futbol Akademisi’ni kurmak olduğunu ifade ederek, “Alibeyköyspor olarak biz başarımızı devamlı ve istikrarlı hale getireceksek, daha büyük hedefler yakalayacaksak, altyapıdan gençler yetiştirip bu takıma kazandırmalıyız" diyerek sözlerini tamamladı.

Altan Akdil: Hocamız genç yaşına rağmen kendisini kanıtlamış birisi
Alibeyköyspor yöneticisi Altan Akdil ise, Utku Kolkoparan'ın Alibeyköyspor'a önemli katkılar sağlayacağını inandığını belirterek şöyle konuştu: "Utku Kolkoparan'ı Alibeyköyspor'da görmek bizim için mutluluk verici. Utku Kolkoparan ile tesislerimizde bir araya gelip mutabakata vardık. Hocamız Alibeyköyspor'un Gençlik Geliştirme Teknik sorumluluğunu yapacak. Hocamız geçmişte yapmış olduğu işlerle Türk ve Dünya futbolunun beğenisini ve güvenini kazanmış bir kişi. Kendisiyle beraber camiamızın özlediği başarıları yakalayacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Her iki taraf için hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.


HABER-FOTOĞRAF: SELİM DEMİRER

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.