Cuma, Ağustos 31, 2012

Önder Kel: Sıkıntılarımız var

İstanbul 1.Amatör Lig ekiplerinden Çanakçaspor’un yeni sezon öncesi iyi bir kadro oluşturamadıklarını belirten kulübün genel kaptanı Önder Kel bu sezon geçtiğimiz sezon gibi rahat olamayacaklarını söyledi. Grubuda güçlü ekipler olduğunu belirten Genel Kaptan Önder Kel önümüzdeki sezon kendileri için zor bir sezon olacağını söyledi.

Yeni sezon öncesi iyi bir hazırlık dönemi geçirmeye çalışan Çanakçaspor’un işinin gerçekten zor olduğunu belirten kulübün genel kaptanı Önder Kel maddi sıkıntıların yanı sıra kadrodan ayrılan oyuncuların yerlerine oyuncu takviyesi yapamadıklarını söyledi. Bu konuda biraz sıkıntılı olduklarını sözlerine ekleyen Önder Kel oyuncu transferi yapamadıklarından dolayı yeni sezonda bekledikleri kadroyu oluşturamadıklarını söyledi. Çanakçaspor’un Genel Kaptanı Önder Kel “ Yeni sezon öncesi tam olarak istediğimiz kadroyu kurduğumuzu söyleyemem. Bundan dolayı bizim için bu sezon biraz sıkıntılı olacak. İnşallah benim düşündüğüm gibi olmaz iyi bir sezon geçiririz” dedi.


HABER-FOTOĞRAF: HAKAN SONGUR

Hiç yorum yok:

U17'deki Beykoz derbisinde puanlar paylaşıldı

İstanbul Amatör Ligleri U17 Yaş A Kategorisi 17.Grubunda ilk yarının son hafta karşılaşmalarından birinin adresi de Çavuşbaşı M.Hanefi Dilma...