Cuma, Ağustos 31, 2012

Niğde Belediyespor´da hedef 3. Lig

Bölgesel Amatör Lig'de mücadele edecek olan Niğde Belediyespor futbolcuları ile bir araya gelen Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, 2012-2013 futbol sezonunda Niğde Belediyespor adına top koşturacak oyuncularla tek tek başarı diledi.


Yeni sezonda Niğde Belediyespor'un hedefinin 3. lige çıkmak olduğunu belirten Başkan Akdoğan "Tabi başarı hiçbir zaman çantada keklik değil. Bizim bu yıl hedefimiz üçüncü lige çıkmak. 2012-2013 sezonunda üçüncü lige çıkabilirsek ondan sonraki hedefimiz tabii ki de üçüncü ligde kalmak değil ikinci lige çıkmak olmalı. Niğde'miz de en azından ikinci ligde temsil edilmeli. 3. lige çıkmada başarının anahtarı futbolcularımızda. BAL Ligi'nde ilk 3-4 maçta galip geldiğimiz zaman sahadaki seyircimizin motivasyonundan, çarşıda esnafımızdan, spora ilgi duyan herkesin Belediyespor'a bakış açısı daha da olumlu hale gelir. Bu hem sahadaki seyirci desteğini olduğu gibi maddi desteği de beraberinde getirir. Teknik heyetimiz ve yönetimimiz futbolcularımıza ne taahhütte bulunmuşsa biz onları yerine getirmekte mükellefiz. Dolayısıyla benim istediğim, kadromuzu kurmak ve yolumuza gelecek vaat edecek şekilde devam etmek. Futbolcuların istediği ise işin maddi yönlerinin hallolması. İkisini birbirine paralel olarak inşallah yürüteceğiz" dedi.

Niğde Belediyespor'un başarılı olması için gerekli alt yapının oluşturulmasını sağladıklarını belirten Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; "Belediye Başkanı olarak hiçbir zaman takımın yapısına müdahale etmedim bundan sonrada etmem öyle bir yapıya sahip değilim. Sonuç olarak teknik heyetimizle yönetimimizle ve kulüp başkanımızla beraber Belediye Başkanı olarak bu işi birlikte yürüteceğiz. Bu kulüpten benim dönemimde hiç kimse alacaklı olarak gitmedi bundan sonrada gitmeyecek. Tesisleşme yönünde de gereken adımları atmamız gerektiğine inanıyorum. Diğer yandan Belediye Spor'un başarısı için futbolcular kişiliğinden, benliğinden, doğruluk ve dürüstlüğünden ödün vermemeli. Önümüzdeki sezon da belediyenin diğer hizmetlerinin yanı sıra Belediyespor olarak da yoğun bir çalışma bizi bekliyor. Hem futbolu hem de belediye çalışmalarını ikisini birbirine paralel olarak yürüteceğiz. Bütün futbolcularımıza başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

KAYNAK: www.haberler.com

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...