Perşembe, Ağustos 30, 2012

Muğlaspor, Bozdoğan Belediyespor'u 3 golle geçti

BOZDOĞAN BELEDİYESPOR: 0 MUĞLASPOR: 3
Aydın Süper Amatör Lig ekiplerinden Bozdoğan Belediyespor’un Kavaklıdere Gökçukur Yaylasında devam eden kampı yarın sona eriyor.  Kampta futbolcular günde üç idman ile sezona hazırlanırlarken, kondisyon depoluyorlar. Kamp süresince 2 hazırlık karşılaşması oynamayı planlayan Bozdoğan Belediyespor ilk hazırlık maçını Çarşamba günü Kavaklıdere stadında Muğlaspor ile yaptı. İlk yarıda 1, ikinci yarıda yediği 2 golle rakibine 3-0 mağlup olan Bozdoğan Belediyespor, maçta zaman zaman etkili olmayı başardı.


Bölgesel Amatör Ligde şampiyonluk kovalayacak rakibi karşısında maçın belli bölümlerinde güzel bir oyun ortaya koyan yeşil-beyazlılar bireysel hatalardan kaynaklanan gollerle sahadan 3-0 mağlup ayrıldı. Bozdoğan Belediyespor bütün oyuncuların maç esnasında deneme imkânı bulurken, Muğlaspor ilk yarı farklı, ikinci yarı farklı bir 11’le mücadele etti.


Maçtan sonra bir açıklama yapan Bozdoğan Belediyespor Teknik Direktörü Türkay Koşar; “İyi bir kamp dönemi geçiriyoruz. Yüksek rakımda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kamp döneminde hazırlık maçları ile takımımızın durumu hakkında bilgi edineceğiz. İlk hazırlık karşılaşmamızda Bölgesel Amatör Lig ekibi Muğlaspor ile karşılaştık. Bu tür karşılaşmalarda skor çok önemli değil. Önemli olan takım olabilmişiz mi ona bakmak gerekiyor. Maçın ilk 30 dakikası bizim için çok önemliydi.  Rakiple başa baş mücadele ettik. Sergilenen oyun umut vericiydi. Yorgunluktan kaynaklanan bireysel hatalarla yediğimiz gollerle maçtan mağlup ayrıldık. Bundan sonraki hazırlık karşılaşmalarımızı da güçlü takımlarla yapıp eksiklerimizi göreceğiz. Takım olmayı hazırlık evresi sonunda başaracağız. Bu yolda da ne yapılması gerekiyorsa yapacağız. Koşan, pres yapan, mücadeleyi bırakmayan bir ekip yaratacağız. Gerekli çalışmalarımızı bu yönde sürdürüyoruz” dedi.
Bozdoğan Belediyespor,  bugün saat 16.00’da Yeni Milasspor ile Kavaklıdere Stadında karşılaşacak.

HABER-FOTOĞRAF: ONUR DURMUŞ

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.