Cuma, Ağustos 31, 2012

Meskispor, Bolu Gerede´de kampa girdi

Mersin'i bu yıl Bölgesel Amatör Lig'de temsil edecek 3 takımdan biri olan Mersin Büyükşehir Belediyesi Meskispor, Bolu Gerede'de kampa girdi.


Yeni sezon hazırlıklarına 1 Ağustos tarihinde Mersin'de başlayan Meskispor, yeni sezon hazırlıkları kapsamında Bolu Gerede'de kampa girdi. 10 gün boyunca burada yeni sezona hazırlanacak olan mavi-beyazlı ekip, ayrıca 3 hazırlık maçı yapacak. Teknik Direktör Muzaffer Tozlu nezaretinde günde çift idman yapan takım, 24 kişilik kadrosuyla yeni sezon için umut veriyor.


Çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Muzaffer Tozlu, takımın yeni sezon hazırlık çalışmalarından son derece memnun olduğunu ifade ederek, "1 Ağustos'ta başladığımız idmanlar sürecinde takımımıza yeni oyuncular katıldı. Ayrıca altyapımızdan da 5 oyuncu 24 kişilik kadromuzun içinde yer alıyor. Takımımız yeni olmasına rağmen uyum sorununu büyük ölçüde çözdük. Bu kampı en iyi şekilde değerlendirip lige iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz" dedi.

Bu yıl da şampiyon olmak istediklerinin altını çizen Tozlu, "Meskispor kurulduğundan itibaren her zaman şampiyonluk parolası ile yola çıkmıştır. Bu yıl da şampiyonluk parolası ile yola çıktık. Takımıma güveniyorum. Allah'ın izniyle bu yılda şampiyon olup bir üst lige çıkmak istiyoruz. Biz yukarıları hak ediyoruz. Ayrıca bugüne kadar her zaman bizim ve takımımızın arkasında olan yönetimimize de teşekkür ediyorum. Her zaman bizim yanımızda oldular ve olmaya da devam ediyorlar. Biz de bu desteği boşa çıkarmamak için yağmur, çamur, sıcak demeden yeni sezona en iyi şekilde hazırlanıyoruz" diye konuştu.


KAYNAK: www.haberler.com

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.