Cuma, Ağustos 31, 2012

Manisa Belediyespor, Gölcük'te hazırlanıyor!

Manisa Belediyespor yönetimi yeni sezon hazırlıklarını Gölcük’te sürdüren futbol takımını ziyaret ederek, teknik heyet ve futbolculara moral verdi. Takımın antrenmanını izleyen yöneticiler, teknik heyetten takımın son durumu hakkında bilgi aldı.


Yeni sezon hazırlıklarını Ödemiş Gölcük’te sürdüren Manisa Belediyespor’da yönetim, takımın kamp yaptığı oteli ziyaret etti. Ziyarete Kulüp Başkanı Cenk Ergün, Futbol Şube Sorumlusu Selçuk Etiz, Genel Kaptan Muharrem Uzunlar ile birlikte Altyapıdan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Özer katıldı. Takımın kampta yaptığı antrenmanları izleme fırsatı bulan yöneticiler, teknik heyetten takımın son durumu hakkında da bilgi aldı. Takıma yapılan takviyeler ve geçen sezondan kalan oyuncularla birlikte iyi bir sezon geçirmeyi hedeflediklerini ifade eden Kulüp Başkanı Cenk Ergün, “Yönetim kurulumuzla birlikte takımımızın kamp yaptığı otele gelerek teknik heyet ve oyuncularımıza moral vermek istedik. Bu sene geçen seneye oranla daha iyi bir sezon geçirmek istiyoruz. Bu sene ligde 14 takım yer alıyor. Bu nedenle lig maratonu uzadı. Bu nedenle her bölgede alternatifli bir kadro oluşturmaya çalıştık. İnşallah emeklerimizin karşılığını ligde yakalayacağımız başarılarla alacağız” dedi.


Öncelikli Hedefimiz Birlik ve Beraberlik
Başarının sadece çok çalışmakla gelmediğinin de altını çizen Kulüp Başkanı Ergün, “Öncelikle hedefimiz takım içerisinde birlik ve beraberliği sağlamak. Geçtiğimiz yıl ligde önemli tecrübeler kazandık. Başarıyla bitirebileceğimiz ligi, hedefimizin çok ötesinde noktaladık. Bu sene bunun bilinciyle hareket ederek, başarıya ulaşacağız” diye konuştu.

Her Branşta Başarı Hedefliyoruz
Manisa Belediyespor’da göreve geldikleri günden bu yana sadece futbolda değil, bütün branşlarda başarı hedeflediklerinin altını çizen Başkan Ergün, “Kulüp içerisinde güzel bir sistem kurarak, bu sistemin devamlılığını sağlamak amacıyla yönetim kurulumuzda yer alan isimlerle birlikte gece gündüz çalışıyoruz. Doğruları yaptıktan sonra başarının da kendiliğinden geleceğine inanıyoruz. İnşallah bu yıl Manisa’ya bir 3. Lig takımı hediye edeceğiz” dedi.


Futbolcuların İstekli Oluşu Bizleri Sevindirdi
Takımın 22 Ağustos’tan bu yana Gölcük’te kampta olduğunu hatırlatan Genel Kaptan Muharrem Uzunlar ise kampı ziyaret ederek oyuncuların ve teknik heyetin yanında olduklarını gösterdiklerini söyledi. Takımın ziyaretlerinden dolayı moral bulduğunu dile getiren Uzunlar, “Hocamızdan takımımızla ilgili gerekli bilgileri aldık. Oyuncularımızın antrenmanlarda istekli oluşu da bizleri sevindirdi. Takımımız her geçen gün daha hazır hale geliyor. Geçen sene hedeflediğimiz noktadan uzak kaldık. İnşallah bu sene belediyespor için iyi geçecek” dedi.


Alt Yapıdan Gelen Oyuncular Takıma Güç Kattı
Alt yapıya ciddi yatırımlar yaptıklarını belirten Altyapıdan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Özer ise bu sene bunun karşılığını almaya başladıklarını söyledi. Alt yapıdan A Takıma kazandırdıkları oyuncuların takıma ciddi katkı sağladığını kampta gördüklerini ifade eden Özer, “Alt yapıya verdiğimiz önemi devam ettireceğiz. Genç ve yetenekli oyuncuları kadromuza kazandırmaya devam ederek, önemli başarılar yakalayacağımıza inanıyorum” dedi. Kampta da çok iyi bir ortam bulduklarını dile getiren Özer, “Bu sene şampiyonluğa olan inancımız daha da arttı. Güzel bir sezon geçirerek, ligi hedeflediğimiz yerde bitirmek istiyoruz” dedi.

KAYNAK: www.manisa.bel.tr

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...