Cuma, Ağustos 31, 2012

Manavgat Belediyespor sezona hazırlanıyor

2012-2013 Sezonu Bölgesel Amatör Liginde Manavgat Belediyespor’un mücadele edeceği 7. Grupta 22-23 Eylül 2012 tarihlerinde oynanacak müsabakalar ile başlayacak. Manavgat Belediyespor’un grubunda Manavgat Belediyespor’un dışında Antalya’dan 3, İzmir’den 3, Muğla ve Isparta’dan 2’şer, Burdur’dan ise 1 takım bulunuyor. Manavgat Belediyespor, hazırlıklarını Manavgat Stadı'nda sürdürüyor.


Manavgat Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Şenel çok güçlü bir grupta mücadele edeceklerini belirterek “Grubumuzda Amatör liglerde her zaman iddialı takımları olan İzmir, Muğla ve Isparta temsilcileri bulunuyor. İşimiz hiç kolay olmayacak. 2012-2013 sezonu öncesinde takımda büyük ölçüde revizyona gittik. İmkanlarımız ölçüsünde ince eleyip sık dokuyarak takımımıza önemli katkıları olacağına inandığımız 10 oyuncuyu kadromuza kattık. Antalyaspor’dan da A2 takımında yeralan 3 oyuncu önümüzdeki günlerde takımımıza katılacak. Bunun dışında stoper mevkiine alacağımız 2 oyuncu ile transferi tamamlamayı planlıyoruz. Yaptığımız transferlerin yanında altyapıdan 9 oyuncuyu A takıma aldık” diye konuştu.


Antrenör Mustafa Akhanım nezaretinde çalışmalarını sürdüren Manavgat Belediyespor’un transferleri arasında Manavgat’ta yetiştikten sonra başka takımlara transfer olmuş ve Manavgat spor camiasının yakından tanıdığı futbolcular da bulunuyor. Transferler ve geldikleri takımlar şöyle;

Adil Arıcı (Ereğli Demirçelik), Mustafa Yüksel (Isparta Emrespor), Önder Karadağ (Isparta Emrespor), Ahmet arıcı (Manavgat Evrensekispor), Batuhan (Uşak Bld), Burak (Ant. Özel İdare), Can (Karşıyaka), Abdullah (Karşıyaka), Serkan (Çine Madran), Bilgehan (Gazipaşaspor)

Ayrıca Altyapıdan Atakan, İhsan, Ali, Şehmuz, Okan, Hüseyin Can, Hüseyin şimşek, Gökhan ve Suat A takım kadrosuna dahil edildi.

KAYNAK: www.haber3.com

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.