Çarşamba, Ağustos 29, 2012

İncirlispor'da yeni sezon hazırlıkları sürüyor

Bölgesel Amatör Lig'in yeni ekiplerinden olan ve bu sezon 11.Grup'ta mücadele etmeye hazırlanan İncirlispor, yeni sezon çalışmalarını Bakırköy Belediye Sahası’nda sürdürüyor. Kırmızı-Yeşilliler'in kadrosu geçen sezona göre büyük ölçüde yenilendi.
Teknik Direktör Oğuz Ataman nezaretinde son yapılan çalışma sabah saat 10.00’da başladı ve yaklaşık olarak 1 saat 50 dakika sürdü.



Kadro büyük ölçüde yenilendi!
Geçtiğimiz sezon Bölgesel Amatör Lige yükselme başarısı gösteren Bakırköy temsilcisinde kadro büyük ölçüde yenilendi. Yapılan görüşmeler sonrasında Kaptan Hüseyin Güreşken, genç sol bek Batuhan Kireçtepe ve forvet oyuncusu Barış Soylu takımla yeniden anlaştı. Bakırköy ekibi dış transferde ise Sultangazispor’dan Hacı Hüseyin, Çatalcaspor’dan Emre ve Emirhan, İstanbulspor Kulübü’nden Onur ve Hakan, Bartınspor’dan Burçak, Arnavutköy Belediyespor’dan Gökhan, Kemalpaşaspor'dan Özer Can Yılmaz ve Silivrispor’dan Hamdi’yi kadrosuna kattı.



Sabah saat 10.00’da başlan antrenman topla birlikte ısınma hareketleri ile başladı. Ardından iki gruba ayrılan futbolcular, 5’e 2 top kapma çalışması yaptı. Ardından futbolcular dayanıklılık çalışması tabi tutuldular. Antrenmanın devamında ise dar alanda top kapma çalışmasına geçildi. Çalışmaların son yarım saatlik diliminde dar alanda çift kale maç ile bugünün antrenmanı noktalandı.




Fatih Akyel antrenmanda!
Öte yandan İncirlispor’un bu sezonki yönetimine dahil olan Eski Milli Futbolcu Fatih Akyel de, bugünkü antrenmanda yer aldı. Futbolcularla birlikte kaynaşmak ve antrenmanın daha bir neşeli olması için takımla birlikte çalışmalarda da yer alıyor.


Kalecilerin pestili çıktı!
İncirlispor’da Antrenör ve Kaleci Antrenörlük görevini yerine getiren Adnan Başaran, kalecilerin adeta pestilini çıkardı. Geçtiğimiz sezon Bölgesel Amatör Lig’den 3.Lig’e çıkma başarısı gösteren Silivrispor’dan transfer edilen Hamdi Şendoğan ile genç kaleci Bilal Yaramış, Antrenör Adnan Başaran nezaretinde çalışmalarını sürdürdü.


Hamdi Yılmaz: İncirlispor’da da şampiyonluk yaşamak istiyorum
Tecrübeli kaleci Hamdi Yılmaz sitemize yaptığı açıklamada, "Geçtiğimiz sezon Silivrispor’da yakaladığımız başarıyı, inanıyorum ki yeni kulübümde de yaşayacağım. Bunun için takım arkadaşlarımla birlikte 3 haftadır çalışmalarımızı sürdürüyoruz’" dedi.



Burçak’a unlu-yumurtalı sürpriz...
Bartınspor’dan transfer edilen 1992 doğumlu Burçak, bugün antrenman sonrası bir sürprizle karşılaştı. Antrenman sonrası açma germe yapıldığı esnada takım arkadaşları Burçak’a Brezilya usulü kutlama yaparak, genç oyuncuyu una buladılar. Kutlama sonrasında Burçak yeni yaşına sevenleri ile girdiği için oldukça mutlu olduğu gözlendi.

HABER-FOTOĞRAF: ERHAN HARPUT

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Programı

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynanacak.