Çarşamba, Ağustos 29, 2012

Feriköyspor’dan Silivri Ortaköyspor’a teşekkür…

İstanbul Süper Amatör Lig 5. grup ekiplerinden Feriköyspor’un Başkan Yardımcı Gürsel Yılmaz, 8 günlük Silivri kampı boyunca kendilerine yardımcı olan ve tesislerini Feriköyspor’a açan, 1. Amatör Lig ekiplerinden Silivri Ortaköyspor’a teşekkür etti.


Silivri Ortaköyspor kardeş Kulübümüzdür…
Gürsel Yılmaz açıklamasında şunları söyledi: Kumburgaz Artemis Marin Princess Oteldeki kampımız bugün itibari ile sona ermiş bulunmaktadır. Kamp boyunca çok iyi çalıştığımız gibi çok büyük dostluklar da edindik. Özellikle belirtmem gerekir ki, Silivri Ortaköyspor’un değerli Başkanı Ramazan Sakallıoğlu, Futbol Şube Sorumlusu Yalçın Güzdemir ve diğer Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür ederiz. Kamp yaptığımız 8 günde 23 çalışma yaptık, hiçbir antrenmanda bizi yalnız bırakmadılar. Her defasında çalışmamıza gelip, bir şeye ihtiyacımız olup, olmadığını sordular. Çok samimi ve sıcakkanlı insanlar. Biz, bize iyilik yapanları asla unutmadık. Silivri Ortaköyspor artık Feriköyspor’un kardeş Kulübümüzdür.” dedi.

‘Umarım başarılı olurlar’
Yılmaz ayrıca, Silivri Ortaköyspor’un tesislerine adeta hayran kaldıklarını söyleyerek, “bu tesis Profesyonel takımlarda yok. Ortaköy zaten çok güzel bir köy. Havası ile misafirperver insanları ile çok farklı bir yer. Umarız ki, Silivri Ortaköyspor’da bu sezon başarılı olur ve yeniden Süper Amatör Lige döner” şeklinde konuştu.


HABER-FOTOĞRAF: BURAK KURTULUŞ

Hiç yorum yok:

Feriköy Kullar'dan üzgün döndü

Bölgesel Amatör Lig 2. Grup'ta Feriköyspor kendisi adına son derece kritik maçta deplasmanda Kullar 1975 Spor'a 1-0 mağlup oldu.