Perşembe, Ağustos 30, 2012

Fenerköyspor ille Yeşil Esenyurtspor yenişemedi

FENERKÖYSPOR: 1 YEŞİL ESENYURTSPOR: 1
Yeni sezon öncesinde hazırlık maçlarına ağırlık veren Fenerköyspor önceki gün Silivri Stadı’nda Süper Amatör Lig ekiplerinden Yeşil Esenyurtspor ile berabere kaldı. 45’er dakikalık iki devre halinde oynanan maçta Fenerköy'ün golünü Feyyaz kaydetti. 


Fenerköyspor baştan sona iyi götürdüğü maçta forvet oyuncularının bireysel davranmaları muhtemel farkı önledi. Doksan dakikalık mücadelede Tansu Acabey’in öğrencileri sahada basmadık yer bırakmadı. Rakibini orta alana hapseden Fener takımı forvet oyuncularının bencil davranması sonucunda gol bölgelerinde etkisiz oldu. Ortaya koyulan futbolla da Fenerköy takımı umut vaat etti.



Sahaya ambulans çağırıldı
Maçın ikinci yarısında Fenerköyspor’un kaptanı Tolga girdiği ikili mücadele sırasında dizine aldığı darbe ile yerde kaldı. Bu sakatlıktan sonra oyun uzun süre durdu. Saha kenarına alınan Tolga’ya anında müdahale edildi. Uzun süren tedavi için çağırılan ambülansla genç oyuncu hastaneye kaldırıldı. Hastanede yapılan kontrollerin ardından Tolga’nın dizine aldığı darbe ile kaval kemiğinde çatlak oluştuğu ve en az 4 hafta sahalardan uzak kalacağı bildirildi.


İyi mücadele ettik
Maçın ardından açıklamada bulunan Fenerköyspor teknik patronu Tansu Acabey; “Müsabaka boyunca iyi mücadele ettik. Rakibimiz iyi hazırlanmış ve konsantre olmuş bir takımdı. Biz sahada oyuncularımızın performanslarından ziyade uzun idman programında verdiklerimizi görme imkanımız oldu. Forvet hattında eksikliğimizi giderdiğimizde hedefimize uygun bir takım olacağımıza eminim” dedi.

HABER-FOTOĞRAF: ENGİN AKIN

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.