Çarşamba, Ağustos 29, 2012

Ever Anık: Şampiyonluk için oynayacağız!

İstanbul 1. Amatör Lig, 9. Grup ekiplerinden Karayolları Yeni Özkartalspor Başkanı Enver Anık, Yerel Futbol Sitesine iddialı açıklamalarda bulundu. Mücadele edecekleri 9.Grubu da değerlendiren Anık, en az 6 takımın şampiyonluk için mücadele edeceğini de sözlerine ekledi.
 

Gaziosmanpaşa temsilcisi siyah-beyazlıların Başkanı Enver Anık, beklentilerinin bu yıl şampiyonluk olduğunu belirterek,  “Karayolları Yeni Özkartalspor büyük bir camiadır ve artık 1. Amatör Ligde şampiyonluğa oynayacaktır. Bu yıl iyi bir kadro kurduk, A takımın Teknik Direktörlüğüne eski futbolcumuz Mahmut Göker’i getirdik. Bu yıl zorlu rakiplerimiz var ancak biz kesinlikle şampiyonluğa oynayacağız.” dedi.

 
Enver Anık açıklamasını devamında, sezonun ilk maçında karşılaşacakları Boğaziçispor’u en iyi şekilde misafir edeceklerini söylerken, “genç bir kadro ile ligde mücadele edeceğiz ancak oyuncularımızın tamamına yakını kendi semtimizin çocuğu. Bizimde mücadele edeceğimiz 9. Grupta Pazariçi Köprülü, Nişantaşı, Altıntepsi, Merkezefendi, İzzetpaşa, Tozkoporan, Boğaziçispor, Ferahevler ve Haraççı Beldesi takımları var. Oldukça zorlu bir grup olduğunun bilincindeyiz. En az 6 takım şampiyonluk için mücadele edecek, bu takımlardan bir tanesi biz olacağız” ifadesini kullandı. Enver Anık takımının, yeni sezona çok iyi hazırlandığını da sözlerine ekledi.

 

HABER-FOTOĞRAF: BURAK KURTULUŞ

Hiç yorum yok:

Boğaziçi 1907'nin zirve keyfi

Beykoz İlçesinin İstanbul 2.Amatör Lig'deki temsilcilerinden Boğaziçi 1907 Spor, hafta içi müsabakasında Paşabahçe Stadı'nda konuk e...