Cuma, Ağustos 31, 2012

En özel kupa Pazariçi Köprülüspor’un

YILDIZTABYA :1 PAZARİÇİ KÖPRÜLÜSPOR :3
30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle Gaziosmanpaşa’nın 1. Amatör Ligdeki iki takımı olan Yıldıztabyaspor ve Pazariçi Köprülüspor, “30 Ağustos Zafer Bayramı Kupası” adı altında bir etkinlik düzenlendiler. Saat 20’de başlayan ve Yıldıztabya Stadında oynanan maçı Cüneyt, Burak ve Cengiz’in golleriyle 3-1 kazanan Pazariçi Köprülüspor kupanın sahibi oldu.

 
2012-2013 futbol sezonunda İstanbul 1. Amatör Lig 9. grupta mücadele edecek olan Pazariçi Köprülüspor ile 3. grupta mücadele verecek olan Yıldıztabyaspor, İki Kulübün ortaklaşa fikri ile tertiplenen “30 Ağustos Zafer Kupası” maçında karşılaştılar.

İlk devresi oldukça çekişmeli geçen müsabakada, Pazariçi Köprülüspor, Cüneyt’in 22. dakika attığı gol ile 1-0 öne geçti. Yıldıztabyaspor bu gole 25. dakikada Serbay’ın golü ile cevap verince skora denge geldi. 34. dakikada Burak ve 60. dakikada Cengiz ile iki gol daha bulan Pazariçi Köprülüspor ilk kez düzenlenen kupanın sahibi oldu.

Gaziosmanpaşa’da yeni dostlukların başlangıcı olacak!
Yerel Futbol Sitesine bir açıklama yapan Pazariçi Köprülüspor Başkanı Ali Şen, 30 Ağustos Zafer Bayramı gibi Ulusça çok büyük anlamı olan bir günde gerçekleştirilen bu etkinliğinin Gaziosmanpaşa Kulüpleri arasında yeni dostlukların başlangıcı olmasını temenni ederek, Yıldıztabyaspor’a da desteklerinden dolayı teşekkür etti.

YILDIZTABYA: Kemal, (Feyyaz), Soner, Yusuf, Emre, Orhan, Faruk (Gökhan), Burak, Mustafa, Tolga, Halil, Serbay
TEKNİK DİREKTÖR: Hasan Yavuzçoban
PAZARİÇİ KÖPRÜLÜSPOR: Zafer, Aykut, Okan, Hasan, İlker, Nuri, Medet, Koray, Cüneyt, Burak, Yunus (Cengiz),
TEKNİK DİREKTÖR: Sinan Ballılar

HABER-FOTOĞRAF: BURAK KURTULUŞ

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...