Çarşamba, Ağustos 29, 2012

Çerkezköyspor'a Beşiktaş A2'den transfer

Bölgesel Amatör Ligde 2012-2013 sezonunda şampiyonluğu hedefleyen Çerkezköysporda transfer çalışmaları aralıksız devam ediyor. Teknik Direktör Hüsamettin Balcı’nın talimatları doğrultusunda hareket eden Çerkezköyspor yönetimi Beşiktaş A2 Takımında oynayan 19 yaşındaki orta saha oyuncusu Gökhan Şensoy ile bir yıllık anlaşma sağladı.
Bölgesel Amatör Lig temsilcilerimizden Çerkezköyspor transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Geçtiğimiz sezon Bölgesel Amatör Ligde istediği sonuçları alamayarak üçüncü lige yükselemeyen Çerkezköyspor yeni sezon öncesi orta sahaya bir takviye yaptı. Geçtiğimiz sezon Beşiktaş A2’de forma giyen genç oyuncu Gökhan Şensoy attığı imza ile kendisini Çerkezköyspor’lu yaptı. Ortasahada iki yönlü olarak görev yapabilen Gökhan Şensoy Çerkezköy’e gelerek takımının antrenmanına katıldı.

Beşiktaş alt yapısında top koşturdu2005 yılında Galatasaray’ın alt yapısında futbola başlayan ardından 2006 yılında Atışalanıspor ile amatörlüğe ilk adımını atan Gökhan Şensoy 2008 yılına kadar bu takımda futbol hayatını sürdürdü. 2008 yılında bir yıl Esenlerspor’da oynadıktan sonra 2009 yılında Beşiktaş A2 Takımına transfer olan Gökhan Şensoy 3 yıl boyunca takımı için ter döktü. Bölgesel Gençlik Geliştirme U18 Liginde 22 karşılaşmaya çıkan ve dört gol kaydeden Gökhan Şensoy, A2 Liginde ise Beşiktaş forması ile 16 karşılaşmada 1 gol kaydetti.


HABER: ONUR FAİK KAYA

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.