Cuma, Ağustos 31, 2012

Çatalcaspor’da gelen gidiyor

Bölgesel Amatör Liginde mücadele edecek olan Çatalcaspor’da gelen futbolcular gidiyor. Yeni sezon öncesi yönetim kurulunun uğramadığı hazırlık çalışmalarına devam eden fakat gelen oyuncuların birçoğunun geri gittiği kadroyu kurmakta zorlanan sarı kırmızılı ekibin ligde ne yapacağı merak ediliyor. Ayrıca yönetim kurulu bir araya gelemeyen sarı kırmızılı ekibin Çatalca’daki bürokratları ziyaret edemediği gelen bilgiler arasında iken, bu durum camiayı kara kara düşündürüyor.
Yönetim bir araya gelemiyor
Yeni sezon öncesi yönetim kurulunun bir seneden beri bir araya gelemediği bilinen sarı kırmızılı ekipte bu sene öncesi de bir türlü bir araya gelemediği öğrenildi. Kulüp Başkanı Hasan Gökçe yönetim kurulu üyelerini bir araya getirmediği gelen bilgiler arasında.

Gelen gidiyor
Geçtiğimiz sezon ki kadrosundan birkaç oyuncusu kalan ve bu sezon öncesi de gelen oyuncuların birçoğunun geri gitmesinden dolayı sıkıntı yaşayan sarı kırmızılı ekipte sular bir türlü durulmuyor. Yeni sezonda kadro kurmak için şuanda sadece oyuncu deneyen ve kadrosunu kurmaya çalışan Çatalcaspor yeni sezon öncesi zor anlar yaşıyor.

Bürokrasi ziyareti olmadı
Sezon öncesi geleneksel hale getirdiği bürokrasi ziyaretini bu sezon öncesi yapamayan Çatalcaspor yönetim kurulunun bu ziyaretleri yapması için yönetim kurulunun bir araya gelmesi bekleniyor. Başta Çatalca Kaymakamı Nevzat Taştan ve Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’yı ziyaret etmesi beklenen Sarı kırmızılı ekibin yönetiminin önümüzdeki günlerde bir araya gelmesi bekleniyor.

Yerel yönetimle arası bozuldu mu?
Çatalcaspor yönetim kurulunun başta kulüp Başkanı Hasan Gökçe’nin Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara ile aralarında soğukluk olduğu bundan dolayı bir araya gelemedikleri öğrenildi. Üç sezondur Çatalcaspor’un konaklama, Ulaşım ve yeme içme giderlerini karşılayan Çatalca Belediyesini ziyarette bulunamayan Çatalcaspor yönetiminin üç sezondur yapılan destekle ilgili bilgi verilmemesi bu ziyaretin gerçekleştirilememesinin en büyük etkeni olarak görüldü.

Camia başarı bekliyor
Çatalcaspor camiası yeni sezon öncesi kulüpten başarı bekliyor. Yapılan çalışmaların zayıf olduğunu belirten kulüp üyeleri sarı kırmızılı takımın yakaladığı bu şansı ya değerlendirmesini, ya da değerlendiremeyeceklerse kulübün önünü açmak için istifa etmeleri gerektiğini ifade ettiler. Yeni sezon öncesi tarihinde birçok başarısı olan Çatalcaspor’un adının bu şekilde kötüye çıkmasının istemediklerini belirterek yönetimin bu konuda bir çare düşünmeleri gerektiğini söylediler.

HABER-FOTOĞRAF: HAKAN SONGUR

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...