Salı, Ağustos 28, 2012

Beykoz 1908 A.Ş.'de tempo artıyor!

Bölgesel Amatör Lig 9.Grupta mücadele edecek olan Boğaziçi’nin Asırlık Kulübü Beykoz 1908 A.Ş.de antrenman yüksek tempoda devam ediyor. Sarı Siyahlı ekibin Teknik Direktörü Sabahattin Ömür geç başlayan çalışmalardaki arayı kapatabilmek için günde çift idman uyguluyor. Transfer döneminde takıma dahil edilen yeni isimlerin yanı sıra geçen sezonun U19 kadrosundaki gençler tatlı bir rekabet içine girmiş durumda. Lig başlayıncaya değin ideal kadroyu şekillendirme düşüncesinde olduklarını anımsatan Teknik Direktör Sabahattin Ömür tempolarının her geçen gün daha da artacağını söyledi.
Çalışmalarda 2 haftaya girilirken oynanacak hazırlık maçlarındaki rakipler de belli olmaya başladı. İlk müsabakasını Perşembe Günü TFF Riva Tesislerinde TFF 3.Lig ekiplerinden Anadolu Üsküdar 1908 ile Saat 18.00'de yapacak olan Sarı Siyahlılar ardından Cuma günü Alemdağspor ile bu ekibin Stadında 20.00 de karşı karşıya gelecek.


Beykoz 1908 A.Ş.Takımında takımın abi pozisyonunda ise tecrübeli golcü Murat Saim görev yaparken, kısa zaman içinde futbolcu arkadaşları ile renkli diyalogların kurulmasına vesile oldu. Teknik Direktör Sabahattin Ömür'ün ilk futbola başladığı dönemde büyük destek verdiği bir isim olan Murat Saim, yıllar sonra da olsa çok sevdiği değer verdiği antrenörü ile aynı takımda bulunmaktan dolayı mutlu olduğunu söylemekte.


Beykoz 1908 A.Ş.Takımında çalışmaların en sempatik ve renkli isimlerinden birisi de Nijeryalı Emanuel oldu. Arkadaşları ile en iyi anlaşan isimlerin başında gelen genç yetenek Beykoz 1908 A.Ş.de futbol oynamaya istekli olduğunu her fırsatta dillendirmekte. Öğrendiği Türkçe ile arkadaşlarına seslenirken ortaya çıkan şive ise yorgunlukları alıp götürmekte.

Günü çift antrenman ile geçiren Beykoz 1908 A.Ş.futbolcuları akşamki antrenmanda 4 gruba ayrıldı. Hafif tempolu koşu ile başlayan çalışmada daha sonra iki grup ayak tenisi oynarken, gruplardan biri istasyon çalışması yaptı. Son grup ise çok hafif tempolu düz koşuya devam etti. Gruplar sırası ile değişik bölümlere geçerek antrenmanı sonuçlandırdı.

HABER-FOTOĞRAF: TALİP ERCAN

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.