Salı, Ağustos 28, 2012

Akçakocaspor’da tempo yüksek

Bölgesel Amatör Ligde mücadele edecek olan Akçakocaspor’da tempo giderek yükseliyor. Hedefin TFF 3.Lig olduğu mavi beyazlılarda teknik patron Yahya Aydın futbolcuların çalışmalarından oldukça memnun.


Şıralık tesislerinde çalıştılar
Yenilenen futbolcu kadrosuyla lige girmeye hazırlanan temsilcimiz Akçakocaspor sahası onarımda olduğu için çalışların büyük bir bölümünü Düzce Şıralak spor tesislerinde yapıyor. Temsilcimiz sahasındaki onarım tamamlanıncaya kadar lig iç saha  maçlarını Kaynaşlı sahasında oynayacak.

Teknik Patron iddialı
Takımın her geçen gün lige hazır hala geldiğini söyleyen Akçakocaspor teknik patronu Yahya Aydın lige kadar eksiklerin giderileceğini belirterek” Yeni bir kadromuz var. Bu kadronun uyum sorununu lige kadar gideceğiz. Kadroda bulunan futbolcuların tamamı yetenekli ve hırslı. Akçakocalı’la ve Düzce’li futbolseverlere iyi bir takım izlettirmek tek hedefimiz. Uyum içinde çalışıyoruz.
Yönetim bütün imkanlarını bizim için seferber etti. İyi ortamda çalıştığımız için kamp istemedim. Rutin çalışmalarla beraber hazırlık maçları serisine başlayacağız. 1 Eylül tarihinde Erdemir ile ilk hazırlık maçımızı oynayacağız, ardından 8 Eylül’de Zonguldak Kömürspor ile karşılaşacağız”dedi.

Düzce'ye futbolcu olarak geldim
Erzurumspor forması altında Düzce’de Düzcespor’a karşı forma giydiğini söyleyen Akçakocaspor teknik patronu Yahya Aydın Düzce’nin ve Akçakoca’nın futbol potansiyelinin yüksek olduğunu belirterek” Daha önce Erzurumspor forması giydiğim dönemlerde Düzcespor’a karşı oynamıştım. Bir spor adamı olarak elbette kenti takip ediyorum. Akçakocaspor’un çok ateşli taraftarı olduğunu söylediler. Taraftarımız bizim yanımızda olduğu sürece hedefimize daha kolay gideriz. Ben yapı olarak hırslı, kaybetmeye tahammülü olmayan bir teknik adamım. Futbolcularımla aramda güzel bir bağı var”dedi.

Gruptan memnun

Akçakocaspor’un rakiplerinin birer kapalı kutu olduğunu söyleyen teknik patron Yahya Aydın Kütühyaspor’un kağıt üzerinde iyi bir takım olduğunu belirterek” Zor bir grupta olduğumuzu söylemek için çok erken. İstanbul’dan gelen takımlar dişimize göre. Kütahyaspor’un bir geçmişi var. Diğer takımların transferde ne yaptığını tam olarak bilmiyorum. Rakipler kim olursa olsun biz sahaya kazanmak için çıkacağımızdan bir sorun yok. Zaten ligin 4-5 haftasında takımların gerçek güçleri ortaya çıkar” dedi.

KAYNAK: www.duzcedamla.com

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 27 Mart 2024 Çarşamba Sonuçları

İstanbul SAL Klasman B Grubu'nda ikinci hafta maçlarının sonuçları haberin devamındadır...