Perşembe, Temmuz 26, 2012

Sinan Demircan Ceyhanspor'la yeniden anlaştı

Bölgesel Amatör Lig Adana temsilcilerinden Ceyhanspor’da dün Teknik Direktör Raif Öztürk’ün getirilmesinin ardından iç ve dış transferler de tüm hızıyla başladı. Ocak ayı transfer döneminde Leventspor’dan Ceyhanspor’a transfer olan Sinan Demircan kulübüyle tekrar anlaştı. Geçtiğimiz sezon Adana temsilcisine transfer olduktan sonra, antrenmanların ilk haftasında sakatlanarak formasından uzak kalan oyuncunun tedavi sürecinin tamamıyla bittiği öğrenildi.


Sinan Demircan kimdir ?
1989 doğumlu olan forvet oyuncusu Sinan Demircan futbola 2001 yılında Beşiktaş’ta başladı. 2006 yılına kadar Beşiktaş’ın alt yapının tüm kategorilerinde mücadele etti. 2007 yılında Üsküdar temsilcisi Bağlarbaşıspor’da 1 sezon geçirdikten sonra Çaykur Rizespor’a profesyonel olarak imza attı.


Çaykur Rizespor’dan Bulancakspor’a kiralık olarak gönderilen golcü futbolcu buradan da Azerbaycan’ın Bakü takımına transfer oldu. Bakü’de 11 Süper Lig maçında 4 gol kaydetti. 2009 yılında tekrar Türkiye’ye dönerek Gümüşhanespor’a transfer oldu. Buradan da Sürmenspor’a transfer oldu.


2010 yılında Orduspor’a imza attıktan sonra 2011 yılı ara transfer döneminde sözleşmesini karşılıklı olarak sona erdirerek İstanbul takımlarından Fenerköyspor’a transfer oldu. Sarı Lacivertlilerde ligde bir maçta kırmızı kart görerek 5 maç cezalı duruma düştü. Buna rağmen Play Off’larda takımıyla birlikte 5 gole imza attı. Sezon başı transfer döneminde Beşiktaş temsilcisi Leventspor’la anlaşan genç futbolcu burada Kırmızı Siyahlı forma altında birçok gole imzasını attı. Ocak ayı transfer döneminde Adana şehrine giderek Bölgesel Amatör Lig takımlarında Ceyhanspor’la anlaşmıştı. 2012-2013 sezonu öncesinde yapılan görüşmeler olumlu sonuçlandı ve golcü oyuncu tekrar takımında kaldı.

Öte yandan Adana temsilcisi Ceyhanspor, 2012-2013 sezonu hazırlıklarına 15 Ağustos 2012 Çarşamba günü başlayacak.

HABER: ERHAN HARPUT

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.