Pazar, Temmuz 29, 2012

Silivrispor’dan olumlu prova

SİLİVRİSPOR: 4 ÖMERLİ KÖYÜ: 0
Yeni sezonda profesyonel ligde mücadele edecek olan Silivrispor ilk hazırlık maçı olan Ömerli karşısında ortaya koyduğu futbolla gelecek için umut verdi. Yaklaşık iki haftadır idmanlarına aralıksız devam eden Silivrispor ilk hazırlık maçında Süper Amatör Lig temsilcilerinden Ömerliköyspor ile Silivri Stadı’nda karşılaştı.
25’er dakikalık üç devre halinde yapılan mücadelede Silivrispor rakibi karşısına her devrede ayrı bir kadro ile çıktı. İlk devrede Silivri takımı daha çok genç ağırlıklı oyuncularla sahada mücadele etti. Son devre de ise as oyuncuları ile sahaya çıkan Silivrispor rakip kaleye gönderdiği 3 golü de bu son devrede buldu. Maçta golleri ise Feyyaz, Metin, Murat Ataş, Yunus kaydetti.


Forvet oyuncu şartı
İlk hazırlık maçı olması sebebiyle maça ilgi bölgeden gelenlerle fazlaydı. Özellikle son devre sahaya çıkan ve geçtiğimiz sezon banko oynayan oyunculardan kurulu takımın sahnelediği oyun izleyenler tarafından beğeni aldı. Genel itibarıyla forvet hattında ki sıkıntı da gözlerden kaçmadı. Hafta içinde Silivrispor Kulüp Başkanı Mustafa Saral’ın yaptığı açıklamada, “Biz Silivrispor olarak transferimizi bitirdik. Bir tek forvet hattına iyi bir oyuncu arayışımız sürmektedir” demişti. Saral’ın açıklamalarının da bu maçta ne denli doğru bir gözlem ve karar olduğunu göz önüne çıkmaktadır.

Ömerli Köyü sezona hazır
Kendisinden kat kat güçlü bir rakibe karşı ortaya koyduğu oyun ile beğeni toplayan Ömerlispor ise yeni sezonda çok yakar. Özellikle defansı ve orta sahası ile yaşanan bütünlük forvet hattına bol pozisyon üretse de buradaki oyuncuların pozisyon harcamadaki cömertliği Vedat Dönmez Başkanı çileden çıkartmaya yetti. İyi işleyen kanatları ile iyi organize olması gereken forvet hattı bol gollü maçların izlenmesini sağlayacaktır.

HABER-FOTOĞAF: ENGİN AKIN

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...