Cuma, Temmuz 27, 2012

Meşgul tekrar Zara Ekinlispor'da

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Zara Ekinlispor kadrosuna Meşgul Alada'yı tekrar  kattı. Ocak ayı transfer döneminde Leventspor'la anlaşan Meşgul 7 ay sonra tekrar eski kulübü Zara Ekinlispor'a döndü.


Meşgul Alada kimdir?

Futbola Beşyüzevler takımının altyapısında başlayan, bu kulübün altyapısında iki sezon forma giyen oyuncu, sonrasında bir sezon Sultançiftliği (Sultangazi) genç takımında forma giymiş, ertesi sezon aynı takımın A Takımında boy göstermişti. 2002-2003 sezonunda Denizcilik İşletmeleri formasını terleten tecrübeli orta saha, bir sezon sonra tekrar Sultançiftliği (Sultangazi)'ye dönmüş, sonrasında sırasıyla Kartaltepe, Çıksalın, Yıldıztabya, tekrar birer sezon Zara Ekinli, Kartaltepe ve Sultançiftliği (Sultangazi) adına mücadele etmişti. Tecrübeli orta saha oyuncusu geçtiğimiz sezon grup maçlarında 15 gol 15 assistlik muhteşem bir performans sergilemişti. Ocak ayı transfer döneminde Leventspor'la anlaşan Meşgul, 2012-2013 sezonunda tekrar Zara Ekinlispor formasını giyecek. Oyuncunun,Çıksalın ile(2006 Mayıs Orhangazi Gençlerbirliği:1-Çıksalın:0) bir terfi tecrübesi bulunuyor.

HABER-FOTOĞRAF: ERHAN HARPUT

1 yorum:

çağatay dedi ki...

Meşgul kardeşimize yeni sezonda başarılar dileriz.Vefa Spor Taraftarları.

U17'deki Beykoz derbisinde puanlar paylaşıldı

İstanbul Amatör Ligleri U17 Yaş A Kategorisi 17.Grubunda ilk yarının son hafta karşılaşmalarından birinin adresi de Çavuşbaşı M.Hanefi Dilma...