Cumartesi, Temmuz 28, 2012

Katibim'de ilk maçın galibi Çamlıca

ÇAMLICASPOR: 4 ÇENGELKÖYSPOR: 2
Üsküdar Belediyesi'nin ilçedeki Süper Amatör ve 1. Amatör Lig ekipleri arasında düzenlediği 7. Geleneksel Katibim Turnuvası'nın ilk maçında Çamlıcaspor, Çengelköyspor'u 4-2 mağlup etti.



Karşılaşma çok sıcak bir havada oynanırken takımların bu durumdan oldukça etkinlendiği görüldü. “Oruç tutanı var, denenmeye gelen oyuncu var, maçlar bu kadar sıcakta oynatılmamalı” görüşü hakimdi. Çengelköyspor yeni teknik direktörü Bülent Güven’le ilk maçına çıkarken Nijeryalı transferi Henry de sahay kaptan olarak çıktı.
Çamlıcaspor 8. dakikada Çıksalınspor’dan transfer edilen Lokman’ın ara pasında kaleciyle karşı karşıya kaldı ve topu ağlara yolladı: 1-0
21’de Baran, soldan kullanılan serbest vuruşta topu kafayla ağlara gönderdi ve fark ikiye çıkardı. 
25’te Burak Rabu kaptığı topu İlker’e çıkardı, bu futbolcu kale içinde dokundu: 3-0
28’de Burak Aslan ilk yarının sonucunu belirleyen golü attı: 3-1
İkinci yarıda Çengelköyspor 63’te Burak’la bir gol daha bularak umutlandı ancak 87’de sahneye çıkan Lokman, Çengelköy’ün umutlarını bitirdi: 4-2.


STAT: Beylerbeyi
HAKEMLER: Adem Ulutaş, İsmail Şen, Murat Mardan
ÇAMLICASPOR: Selami, Ömer, Yasin, Adem, Fırat, Berk, Lokman, Baran, İlker, Yasin, Burak Rabu (Safa, Okan, Muhammet, Emrecan, Zahir, Nur Ahmet, Rıdvan)
TEKNİK DİREKTÖR: Ahmet Yurtsever
ÇENGELKÖYSPOR: İbrahim, Enes, Burak Aslan, Süleyman, Erkan, Ebuzer, Henry, Yıldıray, İlker, Fatih, Hakan (Oktay, Alpaslan, Oğuz, Burak, Samet, Aybars, Murat)
TEKNİK DİREKTÖR: Bülent Güven
GOLLER: İlker (8, 25), Baran (21), Lokman (87) / Burak Aslan (28, 63)



HABER-FOTOĞRAF: ERDEM G.

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 27 Nisan 2924 Cumartesi Programı

SAL Klasman A Grubu'nda karşılaşmalar bugün sona eriyor...