Pazartesi, Temmuz 30, 2012

K. Karabekir Mevlana’da durmak yok!

Cumartesi günü deplasmanda Zara Ekinlispor ile bir hazırlık maçı oynayan Gaziosmanpaşa temsilcisi Kazım Karabekir Mevlana’da yeni sezon çalışmaları aralıksız devam ediyor. Günü tek çalışma ile geçiren mavi-beyazlılarda oldukça yorucu geçen antrenmanda oyuncuların çok zorlandıkları görüldü.

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Kazım Karabekir Mevlanaspor’da Teknik Direktör Kerem Barut futbolcuların adeta pestilini çıkartmaya başladı. Gaziosmanpaşa temsilcisinde bugün kondisyona dayalı bir çalışma yapılırken oyuncuların antrenman sonrasında adeta yürümeye hali kalmadı.

Yaklaşık 1 saat 45 dakika süren antrenmanda, bazı futbolcular düz koşu yapmakla yetinirken, oyuncuların yorucu antrenman programına rağmen neşeli halleri, Teknik Heyeti olduğu kadar, antrenmanlara gelen Yöneticileri de memnun ediyor.

Teknik Direktör Kerem Barut yeni sezon öncesinde oyuncularına adeta nefes aldırmazken oyuncularını psikolojik olarak ta hazırlamaya devam ediyor. Antrenmanda tüm oyuncular ile özel olarak ilgilenen Barut, genç takımdan gelen 8 oyuncu ile de özel olarak ilgilenerek alt yapıya da önem verdiğini gösteriyor.

Öte yandan, Kazım Karabekir Mevlanaspor, 4 Ağustos 2012 Cumartesi günü sahasında Alibeyköy Parseller ile bir hazırlık maçı yapacak. Maçın saat 17’de Kazım Karabekir Mevlana Stadında başlayacağı bildirildi.



HABER-FOTOĞRAF: BURAK KURTULUŞ

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.