Pazar, Temmuz 29, 2012

‘Hedefimiz 2 yılda Bank Asya 1. Ligi!’

TFF 3. Ligin yeni ekiplerinden Karagümrükspor A.Ş.’nin Profesyonel Yöneticisi ve Genel Müdürü Cem Yücel, Yerel Futbol’a yaptığı açıklamada hedeflerinin Bank Asya 1. Ligi olduğunu söylerken, Kurumsal anlamda da kırmızı-siyahlıları Türk Futbolunda yeniden söz sahibi yapacaklarını söyledi. Cem Yücel'in açıklamaları haberin devamındadır.


16 Temmuz 2012 tarihinden itibaren Kocaeli, The Green Park Kartepe Resort Hotel’de 1. etap kampını sürdüren, yarın itibari ile İstanbul’a dönüp, 3 Ağustos’ta yeniden aynı tesislerde 2. etap kampına başlayacak olan Fatih temsilcisinin Genel Müdürü ve Profesyonel Yöneticisi Cem Yücel, Kulübün kısa vadede sportif başarı ve Kurumsallaşma adına iyi yerlere geleceğini söyledi.



2006 yılında Karagümrükspor’da görev yapmış olan ve Ankaragücü, Malatyaspor ve Diyarbakırspor’da Genel Menajerlik görevlerinin yanı sıra, eski bir Profesyonel futbolcu olan Yücel, Karagümrük’ün yerinin 3. Profesyonel Lig olmadığını ve yaptıkları çalışmalar ile kırmızı-siyahlıları hem kısa sürede Bank Asya Ligine çıkartacaklarını hem de Kulübün geleceğini ve yarınlarını garanti altına alacaklarını söyledi.



Şampiyon oluruz!
Cem Yücel’in açıklamaları kısaca şöyle: “Türkiye Profesyonel Liglerinde mücadele eden 136 takım arasında şirketleşen 14 takımdan birisiyiz. Yeni sezona çok iddialı hazırlanıyoruz. Kamp çalışmalarımız son derece verimli geçiyor. Transferlerimiz netleşmeye başladı, Teknik Direktörümüz Ercüment Coskundere’nin daha önceden tespit ettiği ve istediği transferleri gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Bu sezon şampiyon olmak istiyoruz ve tüm çalışmalarımızı bu yönde yapıyoruz.



10 bin kişiye oynarız!
Antrenmanlarımızı Mimar Sinan Stadında yapmayı hedefliyoruz. Çok iyi bir taraftar kitlemiz var, iç sahadaki her maçımızı en az 10 bin kişiye oynayacağız. Bu sezon bazı kriterler sebebiyle alt yapıda Akademi Ligine giremiyoruz ancak hedeflerimizden en önemlisi, Karagümrük’ün yeniden öz kaynaklar düzenine geri dönmesi. Yıllar önce futbolcu fabrikası gibi çalışan Karagümrükspor geri dönecek. Bu konuda çalışmalarımız sürüyor.



Taraftara zevk veren bir takım yaratacağız
Fatih Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Demirci ile ilerleyen günlerde bir görüşmemiz olacak, kendilerine tesisler konusunda bazı taleplerimizi arz edeceğiz.  Lokalimiz yenileniyor, yeni sezonda futbolcularımız Otel konforundaki odalarında kamp yapacaklar. Karagümrük taraftarından takımlarını desteklemelerini istiyoruz. Taraftara keyif verecek bir takımımız oluşuyor. Taraftarı ile bütünleşen bir Karagümrük’ü kimse durduramaz” dedi.


HABER-FOTOĞRAF: BURAK KURTULUŞ

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 27 Mart 2024 Çarşamba Sonuçları

İstanbul SAL Klasman B Grubu'nda ikinci hafta maçlarının sonuçları haberin devamındadır...