Cumartesi, Temmuz 28, 2012

Hasan Türk: Benim için büyük fırsat!

Mahmutbeyspor Kulübünde yetişen Yılmaz Canpolat tarafından Beşiktaş'a kazandırılan isim olan genç yetenek Hasan Türk, A2 Takımında geçen yıl başarılı performans sergileyerek A Takım’ın Avusturya kampına Teknik Direktörü Samet Aybaba tarafından davet edilerek şans A Takım forması giyme fırsatını yakaladı.

Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba'nın 'Ernst'in yerine oynatacağım' dediği Hasan Türk, Avusturya kampı dönüşü Yerel Futbol Sitesine A Takımlı günlerini anlattı. Hasan, kendilerine verilen şansı iyi değerlendirmelerinin Türk futbolu için de önemli olduğunu söyledi ve ekledi; "Biz bu işi başarırsak, tüm takımlar gençlere yönelecektir" dedi.

Beşiktaş altyapısından yetişen genç oyuncu, Teknik Direktör Samet Aybaba'nın gençler için büyük bir şans olduğunun altını çizerek bu şansı en iyi şekilde değerlendireceğinin sözünü verdi.
Aybaba'nın kamp süresince kendilerine sürekli birlik olmaktan bahsettiğini kaydeden Türk, "Bize sürekli yeter ki siz isteyin her şey olur diyor. Ağabeylerimiz olsun gençler olsun. Biz de buna inanıyoruz. Yeter ki biz isteyelim her şey olur" ifadelerini kullandı. 19 yaşındaki futbolcu, Beşiktaş formasını asla bırakmayacağını kaydederek sözlerine şöyle devam etti: "Bu sene sahaya gençlerle çıkacağız. Ağabeylerimizin tecrübelerinden yararlanabilirsek her şeyi yaparız. Biz bu genç takımla iyi şeyler başarırsak; bu durum diğer büyük takımlar için de yol gösterici olacak. Tüm takımlar gençlere yönelecek. Böylelikle yabancı transferler yerine genç oyuncular kıymetlenecek. Yeter ki biz bu fırsatı iyi değerlendirelim." dedi.

FOTOĞRAF VE RÖPORTAJ: YILMAZ AKTEPE

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...