Cuma, Temmuz 06, 2012

Hasan Öztürk’ün hedefinde yeni şampiyonluklar var


Geçtiğimiz sezon İstanbul 1. Amatör Lig ekiplerinden Rumeli Kavağıspor forması giyen ve takımının Süper Amatör Lig’e yükselmesinde büyük pay sahibi olan kaleci Hasan Öztürk, yeni sezonda henüz bir takım ile anlaşmış değil. Tecrübeli kalecinin hedefinde gideceği takımda yaşamak istediği yeni şampiyonluklar var.

Futbola Yeniköyspor altyapısında başladıktan sonra İstinyespor’a transfer olan ve 5 yıl geçirdiği Kırmızı Yeşillilerde 2 şampiyonluk yaşayan deneyimli kaleci Hasan Öztürk, yeni sezon öncesi henüz hiçbir takım ile anlaşmış değil. Son olarak 2011-12 sezonunda Sarıyer temsilcisi Rumeli Kavağıspor forması giyen Öztürk, yeni sezonda formasını giyeceği takım ile de başarılı olarak farklı kulüplerde yaşadığı şampiyonluklara bir yenisini eklemek istiyor.

Son birkaç yılda formasını giydiği Anafen Koleji ile namağlup şampiyonluk yaşadıktan sonra İstanbul ikincisi olan Öztürk, Mor Beyazlıların neredeyse tüm maçlarında forma giyerek takımının başarısında çok büyük pay sahibi olmuştu. Sonraki sezon Sarıyer temsilcisi Rumeli Kavağı’na transfer olan Öztürk, burada başarılı performansını sürdürmüş, sezon sonunda takımının ipi en öne göğüslemesini sağlamıştı.

Transfer sezonu başlamasın rağmen henüz hiçbir takımla anlaşmayan deneyimli kaleci Hasan Öztürk, tek hedefinin; formasını giyeceği takımda şampiyonluk yaşamak olduğunu söyledi.

HABER: GÖKHAN TANER

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...