Cuma, Temmuz 27, 2012

Haliçspor'dan 3 önemli transfer birden


İstanbul 1.Amatör Lig ekiplerinden Haliçspor, Sultangazi Esentepespor'da şampiyonluk yaşayan ve rotasını Haliç'e çeviren Teknik Direktör Nazım Efendiler, başarılı öğrencileri Semih, Kubilay ve Gökhan'ıda alarak Haliçspor'la sözleşme imzaladı.
İstanbul 1.Amatör Lig ekiplerinden Haliçspor, Teknik direktörler Burhan Esmen ve Nazım Efendilerin  raporları doğrultusunda 3 önemli oyuncuyu bünyesine kattı. 2011-2012 sezonunu 1.Amator Lig Bayrampaşa temsilcisi Muratpaşaspor ve 2.Amatör Ligden 1.Amatör Lige yükselme başarısı gösteren  Sultangazi Esentepespor'da geçiren  Semih, Kubilay ve Gökhan'ı kadrosuna kattı.



Çok iyi performans gösterdikleri Muratpaşaspor'da  son ana kadar kovaladıkları şampiyonluğu Yenibosnaspor'a kaptırdıktan sonra 2.transfer döneminde 2.Amator Lig takımlarından Sultangazi Esentepespor'a transfer olan ve Sultangazi Esentepespor'un 2.amator kümeden sampiyon olarak 1.Amatör Lige çıkmasına büyük katkı saglayarak takımın önemli oyuncular artık Haliçspor'da forma giyecek.

Çok önemli ve köklü  bir camiaya  geldiklerini ve burada da sampiyonluk yaşamak istediklerini söyleyen futbolcular, bu transferde emeği geçen  Hocalarımıza ve Haliçspor Yönetim Kuruluna  teşekkür ederiz. Haliçspor'u tekrar Süper Amatör Lig'e çıkması için ellerinden geleni yapacaklarını söylediler.

HABER-FOTOĞRAF: BOLKAN KARA

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 27 Mart 2024 Çarşamba Sonuçları

İstanbul SAL Klasman B Grubu'nda ikinci hafta maçlarının sonuçları haberin devamındadır...